Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (78)

Draga Luni,

Iti scriu astazi ca sa iti spun ca te iubesc. Stiu ca iti spun asta de ceva vreme, dar astazi vreau sa iti reamintesc. Te iubesc din tot sufletul pentru ca ma faci sa zambesc cu drag de fiecare data cand ma trezesc la ora 6. Afara este inca intuneric iar eu am chef sa fac lucruri. Topai prin casa pana se face cafeaua, imi detensionez muschii si ma gandesc cu ce sa ma imbrac. Oare astazi ce sa mananc? Cum sa mai fac lumea sa zambeasca mai mult de atat?

Draga Luni,

Sa stii ca nu te uit, asa cum altii asteapta sa vina ziua de vineri, eu abia astept sa ma intalnesc cu tine. Sunt foarte fericita pentru fiecare moment in care reusesc sa ma vad cu tine, ma faci sa fiu atat de plina de energie si zambete, incat toata lumea ma intreaba ce print am cunoscut peste weekend de am devenit atat de zen.

Daca ar stii lumea, ca secretul sta in tine.

Daca ar stii oamenii astia, ca secretul e in adancul lor, in felul in care aleg sa urasca lucrurile fara motiv si uita sa se bucure de lucrurile simple. Ce frumusete de rasarit, ce copii frumosi, ce animale dragute.

Au inflorit liliecii, ai vazut? Astazi am sa-mi iau un buchet de lalele si am sa le pun pe masa. Mai tarziu, am sa scriu in continuare privindu-le, zambind tamp cu gandul la tine. Reintalnirea pe care o astept. Felul in care te voi face sa ma iubesti mai mult, peste 7 zile cand ne vom reintalni.

Draga Luni,

Te iubesc, esti bestiala, nu uita asta!