Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (77)

Cafetiera cea noua si-a intrat in rol. E totusi prea silentioasa, dar priveam amandoi, cu ochii mari, cum ne aduce aroma perfecta sub nari. Aroma e la fel de buna, nu aveam nicio indoiala. Acum doar ramane sa privim cum lumea merge la lucru in timp ce noi savuram cafeaua perfecta. Tu bombani ca e luni, eu zambesc si topai. Da, stiu, toata lumea uraste ziua de luni. Tocmai despre asta este vorba aici.

Zi de luni, te iubesc mai mult decat il iubesc pe el. Te iubesc pentru ca meriti. Imi oferi de fiecare data soare. Chiar si atunci cand ploua, gasesti o metoda sa ma faci sa rad tamp. Ratele care se joaca pe rau, ciorile care cauta de mancare, copii care fug prin parc. Batraneii care se tin de mana, bucurandu-se de atatia ani in care inca se iubesc. Sunt atatea lucruri frumoase in jurul nostru, dar noi punem toata energia noastra, si ura, intr-o zi.

Zambeste-mi mult, iubeste-ma iar eu am sa te iubesc la fel de tare. Imbratiseaza-ma si lasa aroma cafelei sa te faca sa zambesti. E putin amara, zaharul nu-i ia amaraciunea. Ziua de astazi o sa fie cel mai probabil grea, dar zambeste in continuare de parca nu exista nimic mai bun de facut.

ZAMBESTE!