Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (74)

Soarele a indraznit in sfarsit sa iasa dintre nori. Soarele a venit, curajos, cu aroma de rom si migdale, cu miros de cafea si cu dorinta de a fi mai bun, mai cald, mai putin ciufut pentru ca se fumeaza afara. Se pare ca, totusi, asta a ramas problema principala. Este un inceput de saptamana cu multa lume deprimata pentru ca se fumeaza afara. Mie mi-e frica de faptul ca o sa simt o multime de mirosuri de parfumuri mai mult sau mai putin tolerante, decat de faptul ca o sa imi fie lene sa ies afara – in ger, ploaie sau vant sa fumez o tigara.

Un fumator nu se plange niciodata de faptul ca trebuie sa fumeze afara.

Cineva care isi iubeste munca, nu are nicio problema cu trezitul luni dimineata, la orice ora.

Fiecare isi stabileste prioritatile, dar asta nu inseamna ca prioritatile tale trebuie sa ma afecteze pe mine. Nu inteleg de ce trebuie sa iti suport negativismul. Zambeste si tu soarelui si cafelei. Fii mai bun pentru 5 minute cat iti bei cafeaua. Umplete de pozitivitate intr-o zi de luni.

Te iubesc, zi de luni, te iubesc si iti spun asta de cate ori ne intalnim.

Te iubesc, zi de luni, asa cum ma iubesti si tu pe mine.

Eu stiu ca tu ma iubesti, imi demonstrezi asta de la fiecare rasarit de soare. Imi demonstrezi asta prin fiecare moment in care imi arati, ca esti cea mai tare zi a saptamanii.

TE iubesc, chiar daca sunt atatia oameni care te urasc, te iubesc, chiar daca stiu ca tu nu ai nevoie de confirmarea mea sa stii ca eeti cea mai tare. Te iubesc, sincer. Pur si simplu!