Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (73)

Weekendul a trecut mai repede decat ma asteptam. Este totusi greu sa te uiti in spate la un astfel de weekend, cand in mintea ta raman strigatele si imaginile din Fiul lui Saul. Dar incepe astazi, totusi, cu mult curaj, inca o saptamana care a da tot ce e mai bun din tine. Daca tot weekendul am stat sa ma gandesc ce ne face sa fim atat de rai, astazi sunt foarte hotarata sa fac saptamana cat mai frumoasa, cat mai vesela.

Nu este chiar atat de greu sa zambesti dimineata, chiar daca este 6 si afara sunt nori. Soarele apare, la fel ca primavara. Se lasa asteptate, dar asta inseamna doar ca o sa putem profita mult mai bine de tot ce urmeaza.

Cafeaua asta fierbinte cu care ma alint in dimineata asta pare exact ceea ce imi lipsea. Aroma de caramel sau de vanilie fiind problema diminetii. Un zambet la cafea este exact ce este necesar, este tot ce ai nevoie pentru o saptamana in care sa nu te opresti din zambind.

Cafeaua oficial, este problema principala a zilei de luni. Ea, neserita cum trebuie a transforma toata aroma si amaraciunea intr-o gama de frustrari si de ura pe care o vei indrepta – negresit – in multi oameni care nu au nevoie de asta.

Nu am nevoie de toata energia ta negativa. Nu am nevoie de proasta ta dispozitie in zilele de luni. Eu vreau sa vad oameni zambind, sa mananc ciocolata si sa ma bucur de fiecare moment al zilei. Vreau sa zambesc la nori de ploaie, la vant puternic si la soare care incearca sa iasa, curajos, printre nori. In fiecare luni, vreau sa te iubesc mai mult decat te-am iubit pana acum, sa fac asta fara sa am zahar in cafea si cu confirmarea ca aceasta cafea imi va face inima sa bata tot mai tare, mai alert, cu mai multa energie pozitiva.

Nu lasa oamenii sa-ti strice zilele de luni, pentru ca o sa uiti sa te iubesti.