Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (57)

Am visat ca ma trezeste soarele batand in ochi, facandu-ma sa zambesc iar cate putin, cate putin, privind pe geam la el si gandindu-ma cu zambetul pe buze a e luni.

E LUNI

ESTE L-U-N-I !!!!!!!

LUUUUUUUUNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

E complicat sa iubesti ziua asta de luni, atunci cand te gandesti cu foarte multa groaza la ce urmeaza sa se intample cam un sfert din zi. Pierzi un sfert din zi incercand sa zambesti. Pierzi un sfert din zi, atunci cand nu mai rezisti, agatandu-te de orice doar ca sa simti ca nu vrei sa mori. Pierzi, asta este situatia. Pierzi!

DAR, pe langa asta, castigi doua sferturi de zi bucurandu-te. Iar din sfertul ala, incerci sa minimalizezi zona de inconfort, cautand lucruri care sa te faca sa rezisti. Gasesti. Vointa este. Vointa este acolo doar pentru ca in momentul in care te trezesti dimineata, tu stii ca iubesti ziua de luni.

Intr-o buna zi, psihologii vor demonstra ca oamenii care nu iubesc ziua de luni, nu se iubesc pe ei. Nu iubesc viata si nu-si iubesc jobul. Se simt neimpliniti dintr-o multime de motive, dar dau vina pe ziua de luni. Cred ca este deja clar ca intotdeauna dam vina pe altii pentru greselile noastre, ca nu ne asumam nicicand nimic. It’s not you, it’s me!

Pana cand vor aparea toti oamenii astia care sa spuna ca s-a gresit, deja ziua de luni o sa fie considerata acest terorit al saptamanii.

Poate ca nu toti ne iubim jobul, banii pe care-i luam, mediul, sau felul in care suntem tratati. Nu fiecare dintre noi trebuie sa fie un antreprenor, dar este loc pentru fiecare in lume, astfel incat, toti putem sa fim fericiti. Nu vrem multi dintre noi si ne complacem in mediocritate. Asa ajungem sa uram din suflet ziua de luni.

Dar eu o iubesc din toata inima, si o imbratisez zambind cu o cafea. Privesc oamenii din jur, fetele posomorate si zambesc stiind ca mai este o saptamana in care pot sa ma bucur de lucrurile din jurul meu. A inceput inca o satpamana, timpul trece si eu continui sa fac chestii, sa fiu fericitia, sa ma bucur de oameni, sa gandesc lucruri care poate, intr-o zi vor conta. Scriu si zambesc. Iti scriu si te iubesc. Pe tine. Dar iubesc si ziua de luni.