Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (52)

Zilele de luni ploiase nu s-au terminat inca. Toamna isi face foarte simtita aparitia, ceaiurile, vinurile fierte si ciocolatele calde incep sa isi intre in drepturi. Nimic nu este mai frumos decat o zi de luni pe care o dormi pana la pranz sau esti prea matinal. Nici nu mai stiu care este perfectiunea unei zi de luni, dar ploaia asta nu reuseste sa ma intristeze deloc.

Astazi implinesc un an, de cand iti spun ca te iubesc ca pe o zi de luni. Nu stiu daca ai inteles cat de important este sa iubesti ziua de luni, cat de frumos este sa accepti toate lucrurile din jurul tau si sa imbratisezi cu multa iubire, ziua de luni. Asa ramai fericit o saptamana, in jurul unor oameni invidiosi si morocanosi care se plang pe toate retelele sociale ca e luni. Oamenii astia se vor plange tot timpul: ca e luni, ca e duminica, ca e prea cald, ca e prea frig, ca ploua, ca de ce nu ploua, ca monta, ca dragnea, ca untold vs electric. Cel care vrea sa se planga va gasi intotdeauna motive sa faca acest lucru. Va gasi motive si o va face, incercand sa traga dupa el cat mai multi oameni.

Te iubesc de-un an si te-oi iubi pana m-a parasi inspiratia – in fiecare luni. Te iubesc si daca iti incalci promisiunile, dar eu continui sa le cred pentru ca stiu ca tu in continuare continui sa incerci sa iubesti ziua de luni. Intr-o zi, o sa reusim amandoi.

IMG_20151019_152211