Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (51)

Uneori traiesti cu impresia ca e marti 13, iar apoi constati ca e doar o zi de luni, ploioasa, in care parca ti-e lene si sa deschizi ochii, ce sa mai vorbim despre alte lucruri. Poate ca ar trebui sa invat sa iubesc toate zilele saptamanii, iar asa se va indura si miercuri sa fie buna cu mine.

Iubesc zilele ploioase de toamna, mai ales cele de luni. Iubesc si cand pica 13-ntr-o luni, pentru ca tot secretul este sa te iubesti pe tine, sa iubesti tot ce-i in jurul tau iar ele iti vor raspunde cu aceeasi moneda.

Zilele astea de luni sunt formidabile, pentru ca intotdeauna stii ca este momentul sa incepi ceva nou, sa te tii. E un nou inceput, este ceva ce trebuie creat.

Au fost multi care au invatat sa iubeasca uratul, eu l-am adoptat de parca ar fi fost al meu. Asa am adoptat si cea mai nerespectata zi a saptamanii, mi-am insusit-o ca fiind cea mai buna si asa a devenit.

Karma este asa cum ti-o faci.

Intelegi tu dragul meu, trebuie sa inveti sa iubesti zilele de luni, altfel Karma se va razbuna pe tine cu fiecare ocazie cu care o sa o aiba. Tocmai de aceea la 51 de saptamani in care iti spun asta, vreau sa ma asigur ca saptamana viitoare, cand implinim un an, o sa poti sa iubesti, macar acea zi de luni.

DSCN7815