Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (48)

Weekendul greu m-a facut sa dorm ca vaca si totusi sa ma trezesc cu un zambet pe chip. E totusi greu, cumva, sa pastrezi zambetul cand descoperi cat de mult contezi pentru altii. Poate ca eu sunt aia careia ii place sa arunce prea multe sarcasme care au ghinionul de a fi supra-interpretate. Poate ca nu stiu sa-mi cer scuze cum trebuie, dar cu toate astea inca ma uit in oglinda si cred ca stiu sa apreciez oamenii din jurul meu. Asta pentru ca stiu cat de greu este sa traiesti langa mine. Cand dezamagirea te loveste intr-o zi de luni, sa pastrezi zambetul pe fata si sa continui sa iubesti toate astea este un lucru greu.

Nu ma las. Deloc chiar. Nu ma las si nu las nimic din tot ce e in jurul meu sa opreasca ziua de luni sa ma faca sa zambesc ca tampa, chiar daca imi vine sa trantesc tot ce prind la indemana in zone intunecoase ale casei.

Ce noroc ca nu pot sa fug de nervi, ca mi-as rupe piciorul mai tare.

Ce bine ca pot sa trag aer adanc in piept si sa zambesc. Sa spun din adancul inimii mele ca te iubesc in continuare, ca ador ziua de luni si ca nici macar domnisoarele iritate nu ma pot opri sa te iubesc in aceasta zi de luni!

p.s. Am prins buchetul miresei in weekend #ofisemn

tumblr_nnotgybE3Q1sdy2pwo1_500