Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (44)

Observ ca imi este tot mai greu sa imi adun gandurile si sa le pun toate la un loc. Bine, nu chiar la un loc pentru ca fiecare are articolul lui, dar e greu. Parca nu mai am destula pasta de pix pentru asta, iar tastatul pe telefon (de cand am renuntat la butoane), nu mai este atat de usor.

Partea buna atunci cand doar iti plimbi degetul pe ecran este ca eviti drunk texting. Sau cel putin asta fac eu pana cand o sa invat sa scriu corect si rapid. Ceea ce, la viteza mea de melc, este posibil sa mai dureze o vreme. O vreme buna.

Astazi este iar luni, iar spre bucuria ta, am scapat de ploaia aia care a deprimat atat de multa lume incat toti au iesit sa petreaca la Zilele Maghiare. Ce sa-i faci, la depresie o dai pe alcool si muzica, da-de mai trece si te-nviorezi.

Pe tine te iubesc si astazi, chiar daca ma amagesti de 7 saptamani (daca am numarat bine). Mai avem putin si putem confirma ca it’s a baby!

Septembrie se apropie cu pasi repezi, iar eu miros de ceva vreme ca ai fost tare nastrusnic. Sper sa-mi primesc cactusul acela ca revansa, nu de alta, dar el  nu ma lasa nici macar un dihor sa-mi iau. Sper ca la cactusi sa nu faca figuri, ca-l intep!

Se pare ca ne apropiem foarte mult si de aniversarea unui an. 52 de zile de luni in care te-am iubit. La fel ca in prima, in care continui sa te iubesc, pentru ca cineva trebuie sa te iubeasca in fiecare luni, altfel n-o sa ai motive sa zambesti ca prostul la ecran atunci cand citesti.

Pana cand am sa gasesc eu metode prin care sa-ti scot ochisorii (d-aia vreau cactus de fapt), pentru ca ma iubesti ca pe-o miercuri, macar daca ma iubeai ca pe-o duminica mahmura, sau o vinere libera, intelegeam. Dar ma iubesti ca pe-o miercuri! Pana atunci, ne-om vedea intr-o marti, ca joia se vad doar cei din Vama Veche.

tumblr_ntip39mZwI1szllu0o1_540