Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (43)

Avantajul este ca pe aceasta ploaie pot sa lenevesc oricat de mult doresc in varful patului si sa scriu de acolo. Este totusi un moft pe care mi-l permit in aceasta perioada, dar care nu cred ca o sa fie etern oricat de mult mi-as dori.

Vremea asta este perfecta pentru starea mea de spirit, drept urmare, ca un artist desavarsit stau cu lumanarele si ceai sub nas, scriind si rasfoind agende, in cautarea perfectiunii mele personale.

Stii cat de mult te iubesc pe ploaie? Ploile de sfarsit de vara si toamne care se anunta sa vina flamande sunt doar lucrurile care explica, foarte frumos, starea mea de spirit. Zambesc la picurii de ploaie si ma gandesc ca pisica vagaboanda pe care o hranesc uneori seara nu o sa vina in ploaie sa astepte mancare.

Poate ca ar fi o idee buna sa nu o mai hranesc daca nu vreau sa ma trezesc cu ea pe pervaz asteptandu-si acolo mancarica si mieunand.

Mi-e frica sa devin o lady-cat, astea or sa ma omoare la toate alergiile mele, dar nu pot sa raman imuna la ochisorii de animale care se uita atat  de nevinovati la mine.

Incerc sa-l covnving pe el sa ne luam un dihor, sau macar o broasca testoasa, dar nu cedez.

Sa stii ca nu te iubesc mai putin de cand stiu ca ai pisica, dar incep sa te iubesc tot mai mult in fiecare zi de luni, in special cand ma amagesti spunandu-mi ca o sa bem ceaiul acela barfitor.

2-1951-Alice-in-Wonderland-quotes