Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (38)

Cica zilele de luni sunt cu soare. Pe la 6 cand am deschis prima oara ochii pentru ca eram dezvelita si toata plapuma era pe jos (cred ca orice pat e prea mic pentru noi), era soare si frumos. Stiam ca astazi e zi ploioasa asa ca mi-am pregatit ochelarii, desenati pe ei o pereche de ochi carora chiar le pasa de ceea ce se intampla in jur.

Atat vreau sa spun: dimineata cam pe cand ajungi tu la birou, eu ma plimb pe malul unui somes linistit. Nu stiam ca este atat de relaxant sa te plimbi dimineata. Imi dau un reboot in drum spre job, un reboot dupa cafea. Double restart. Sunt poate cea mai pasnica pana la pranz cand incepe sa ma loveasca starea de snikers.

Pe de alta parte, festivaluri nepovestite si povesti conturate foarte bine incep sa prinda radacini atat in viata mea cat si in betoanele orasului. E drept si prin parcurile orasului, dar acum sunt multe lucruri care conteaza mai putin.

Ce este important este ca am realizat un lucru: trebuie sa inveti sa iubesti orice zi de luni. Nu conteaza ca este ziua de luni in care iti puteai bea cafeaua pe terasa la soare in loc sa o bem in fuga spre birou, sau puteai sa lenevesti in pat pana la pranz pentru ca afara ploua si n-ai chef de nimic.

Productivitatea incepe din fiecare luni, iar acolo in cap, rotitele tale ar incepe sa se miste daca le dai voie. Ungele cu cafea si zambeste norilor, doar asa productivitatea ta va creste considerabil cu 500%.

#ofisemn
#ofisemn