Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (37)

Acea zi a saptamanii a inceput iar. Ce se intampla cu depresiile post-festivaliere dupa atatea weekenduri in care fiecare isi da delir in moduri diferite. Ce-i cu mood-urile astea autohtone si fitele de a sta in parc pe hamac si a asculta BLAZZAJ?

Cine i-a invatat pe toti oamenii astia sa urasca din suflet ziua de luni, cand depresiile, oboseala si mahmureala de dupa weekend se aduna?

Of, oameni buni, voi n-ati invatat inca multe despre cum este sa ai o relatie stransa de prietenie cu Mos Ene. El cand se simte ignorat, este mai rau ca o femeie inselata. Zbiara si aduce peste tine toate blestemele si oboseala, te face mai irascbil decat ar trebui si nimic in lume nu te mai face fericit. Nici macar berea pe o terasa, rece si blonda, care te asteapta mai insetata decat Grecii dupa bani.

DA. E usor sa iubesti lunea cand tot weekendul ai stat si te-ai uitat pe peretii albi ai casei, ascultand cum cupleaza frigiderul (see what i did there).

E mai bine sa ai o zi libera. Renunt la ziua mea de sambata sau de miercuri pentru a avea liber in fiecare luni!

Te iubesc, la fel cum iubesc norii din ziua de luni. La fel cum iubesc oamenii care te strang sincer in brate cand le-a fost dor de tine, sau zacutul pe iarba si uitat la cer.

Sper doar ca n-ai uitat ca septembrie e departe. La mine septembrie a inceput mai repede, dar asta doar pentru ca eu nu cred in coduri de canicula, eu stiu ca furtuna a inceput deja.

tumblr_nfex7mBPbJ1qzabkfo1_540