Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (35)

tumblr_npzlt2a4an1saar67o1_500Soarele asta este un enervant. Dimineata cand am vazut soarele falnic pe geam, am zis: gata, am dat lovitura, dar aerul rece m-a tras de shale si daca aveam o mana libera, imi aruncam hanoracul pe mine si nu-l mai dadeam jos. M-am resemnat repejor si am dat din buci, cu scopul de a ma incalzi pana la birou.

Am descoperit ca la lucru am cel mai performant filtru din lume. Pe bune. El functioneaza doar pe amprenta, iar logic ca singura pe care o recunoaste este a mea! Daca nu vin eu la lucru, nimeni nu mai bea cafea. Stiu ca ma invidiezi pentru ca am un smart-filtru, dar sa stii ca nu il vand, ci chiar ma gandesc sa dezvolt bandul meu personal cu filtre smart, activabile doar la amprenta mea.

Gandeste-te doar cum ma voi plimba din birou in birou dimineata, de la 5 dimineata pana la 7 seara, sa apas pe butoane. Ce viata dom’le. Lasa tastatura deoparte, sa vina butoanele de filtru spre mine.

Pana una alta, este inca o zi de luni, iar saptamana viitoare toata lumea o sa vorbeasca despre Electric, apoi vine Jazz, apoi un pic de pauza pana la Untold. Trec toate astea si vine si el – poate, iar mai apoi ziua mea si trezirea ta.

Sa nu te prind ca vrei iar aberatii vara asta, ca noi nu ne indragostim ca aia din Vama, noi lucram si ne relaxam in parcuri si pe plajele Somesului.

Te pup hater de luni! Zambeste si bea o cafea, cu apa, multa apa!