Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (34)

blind people

Astazi este ziua in care incercam sa evitam agramaticalitatile pentru a scapa de dureri de ochi si de cap. Nu este ziua in care scapam de excese de prostie, dar este, in acelasi timp inca o zi in care agitatia si zbieretele fara motiv continua.

Partea buna este ca suntem mandri in continuare de excesele de prostie pe care le aratam, iar ziua de luni pare infinita. Atunci cand pare infinita, realizezi de fapt cat de multe lucruri poti sa faci pana la terminarea programului de plantat nervi pe fiecare suta de metri.

Eu m-am hotarat sa slabesc, printr-un procedeu de stat in sauna, cate 8 ore in fiecare zi. Sauna asta e un pic cam statuta, deci nu este neaparat o problema, macar stiu ca ma afum bine. Pe de alta parte, singura problema este ca ma doare capul infernal de tare de la toata caldura asta atat de proaspata si imbietoare.

Este luni, cod de furtuna si soare arzator. Asteptam ploaia si zambim la ecrane, ne ascundem de oameni care ar putea sa ne enerveze si ramanem ascunsi in site-uri care vand fericire pe paine.

Ce ti-e si cu ziua asta de luni, atat de subapreciata de toata lumea! Sa stii doar, ca pana la toamna nu mai este mult, iar vara pare sa fie tot mai…arzatoare!