Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (31)

Amr-ul se schimba, iar ziua de luni parca anunta venirea primaverii. A cui primavara nu stiu, dar nici energie nu mai am sa ma gandesc. A venit sezonul in care copacii sunt cam toti infloriti, tigancile au buchete enorme de flori in mana, iar noi ne inchidem in birouri sa privim vremea de afara si sa simtim mirosul natural de transpiratie al oamenilor din jurul nostru.

Saptamana viitoare luni, o sa stau incercanata sorbind din cafea la casa tiff. Deja am inceput sa-mi fac o lista cu toate filmele pe care vreau sa le vad si sa incerc sa-mi mut toata energia in alta parte. Urmeaza perioada aia a verii in care avem grija unul de altul. Eu de tine sa nu faci chestii urate, tu de mine sa nu fac la fel.

Asa ne vom demonstra reciproc cat de mult conteaza iubrea asta a noastra, care incepe cu multa pasiune intr-o zi de luni si scade putin din intensitate miercurea. Inca nu imi dau seama ce am eu cu ziua de miercuri, dar stiu ca incep s-o urasc uneori. Uneori mai tare, alteori mai mult, asemenea iubirii tale fata de ziua de luni.

Observ deci ca as putea face o mini-enciclopedie despre iubirea noastra din fiecare luni, un motivational pentru cuplurile care nu mai au speranta. Nu ai nevoie de motive sa demonstrezi lucruri sau sa ai sentimente. Dovada este ziua de luni si pasiunea cu care multi o urasc in loc sa lase orgoliile la o parte si sa o imbratiseze cu iubire.

#happymonday