Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (30)

Trebuie sa ma pun cu fundul pe scris. Trebuie sa incep sa-mi obosesc degetele mai serios daca vreau sa iasa ceva din tot amalgamul asta de blog.

Nu stiu unde tot vrea sa plece ziua de luni, pentru ca deja a zburat jumatate. Nu imi dau seama nici cum de am fumat a tat de putin, dar cert este ca vara trebuie sa fie linistita nu atat de agitata. Primavara incepe sa-si intre in drepturi si sa aduca dupa ea vara, iar sta, ne face pe toti agitati, visand la indepartate concedii. Tu visezi la treziri la realitate iar eu la o zi in care sa pot sa dorm mai mult de ora 12. Macar, iar apoi sa ma trezesc si sa-mi beau cafeaua in scaun, la soare, mijind ochii pe sub ochelarii de soare si visand la nimic.

El isi tot amana plecarea si ma fute de cap. Ma gandesc ca ar trebui sa-l prind la colt sa imi port monologul, sau doar sa-l scriu si sa-l las sa citeasca. Sau asta.

Intre timp, routerul meu de acasa este nebun. Am rupt o chestie de la mufa aia si nu mai facea contact in router. Cand sa ma pregatesc sa imi fac hotspot de pe telefon pe laptop, descopar ca daca am un device care vrea sa se conecteze, netul isi revine si brusc wi-fi-ul si routerul isi revine. Astazi ramane sa vad daca sunt un inginer innascut, cu scula de cablat si capacele de cablu pregatite, am sa incerc sa cablez corect. Am 4 variante, poate macar una sa iasa cum trebuie. Am vazut ca trebuie sa aranjez cablurile intr-un anume fel, dar aia sa fie ultima problema.

Sper ca weekendul tau a fost indeajuns de relaxat pe cat a fost planuit, iar de acum mi te dedici doar mie! Recalcularea reminderului pentru tine, in timp ce incerc sa nu hateresc pe grupul de bloggerite.