Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (29)

Update saptamana 29:

Sau aproximativ 29, pentru ca la un momentdat, legenda spune ca am mai schimbat numele iubirii noastre eterne din fiecare luni. Nu stiu cum ne suporta pamantul, pe amandoi, aruncand iubire unul in altul atat de devreme in saptamana. Oamenii se iubesc in weekend sau incepand de cel mai devreme joi. Noi aruncam cu dragoste si iubire, chiar si-n zilele ploioase de luni. Ce fel de oameni gresiti suntem noi? Ce fel de oameni care nu stiu ca lumea arunca cu multa ura inca de luni, suntem noi?

Am sa numar toate saptamanile si vom sarbatori un an curand. Vom iesi intr-o luni si ne vom alinta cu ceva cocktailuri scumpe privind orasul. Habar nu am unde am putea sa privim orasul atat de bine, unde am putea sa stam si sa ne holbam ca turistii in jur. Am putea merge pe piezisa, n-am mai fost acolo de indeajuns de mult timp incat nu stiu cum arata strada aia. Am auzit ca au baruri noi pe acolo cu nume ciudate, dar eu tot la Booha trag.

Intre timp, saptamana incepe cu umezeala, parul meu are crize de personalitate (nu ca al tau), raspunzand tratamentului pe care am inceput sa-l fac. Un tratament deloc agresiv, dar care ma pregateste psihic pentru o schimbare. Adica vopsit si tuns, pentru ca am ce tunde din el. Ai putea sa mai tunzi din al tau si sa-mi dai sa-mi fac peruca, ai de unde!

AMR 18 zile pana la tiff, te rog frumos sa iti iei programul sa bifezi ce filme doresti sa vezi si sa vedem macar unul impreuna. Macar! Apoi, la fel ca anul trecut, sa ne alintam la o bere – pe terasa, inconjurati de artistii festivalieri care sunt in jurul nostru.

p.s. Am vazut afisul, sunt curioasa care e tematica.

p.s. 2 : Sa stii ca suntem deja, ne apropiem cu pasi repezi de jumatatea lui mai. Mi-am pus reminder pe telefon pentru wake-up-ul tau. Vreau doar sa-ti amintesc ca n-am uitat sa te trezesc when july starts. Daca erai baiatul de la Green Day, te trezeai in octombrie (dar duma aia deja e expirata). Oare nu regreta ca a facut melodia care redevine virala in fiecare septembrie, iar in fiecare 1 octombrie tot internetul vuieste : somebody wake up the Green Day dude.