Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (26)

Sambata dimineata m-am trezit speriata pe la 5. Era innorat afara si nu intelegeam de ce e atat de multa lumina, de ce sunt nori negri si de ce nu vad copacii. Eram mai confuzata decat sunt in marea majoritate a timpului. Nu intelegeam nimic. Nici de ce nu vad copacii, nici de ce vad cerul si nici macar de ce am impresia continua ca e luni. E ingrozitor sa te trezesti sambata dimineata la ora aia insensibila cu impresia ca e luni. Te deruteaza atat de mult incat zilele saptamanii se amesteca intre ele mai mult decat ar fi necesar. In general nu e necesar.

Astazi m-am trezit cu siguranta ca e luni, dupa ce am trait un weekend prelungit cu impresia asta. Iritarea si agitarea oamenilor din jurul meu mi-au confirmat inca de dimineata ca astazi e ziua aia a saptamanii pe care o uraste toata lumea. Cred ca privim toti saptamana gresit. La mine incepe miercurea, iar astfel am doua zile de concediu in mijloc de saptamana.

Short funny story: faza cu anaf-ul a bagat spaima in atatia comercianti care se faleau ca fraieresc statul, incat acum se uita cum sa comita ilegalitatile astfel incat sa fie legale. Dar nu ne pasa, oricum nu stim sa emitem bon fiscal, iar eu mai nou le colectionez si le pun pe loteria bonurilor. Poate-poate fac de bani de-un piscot, o cafea cu martipan, ceva acolo. Banii nu pica din cer, apar din loterii si bonuri (ne)fiscale.

Uite ca o saptamana friguroasa de aprilie vine. Imi da tarcoale o gripa si sper sa i se termine repede tarcoalele. Am mult de scris incepand de luni. Se anunta o saptamana productiva in articole. Te pup astfel, sa ne citim cu drag si nu uita ca se apropie 1 mai. Organizeaza-ti un alint.

p.s. Putem sa ne strangem gasca mare in parcul de la Iulius 😀 – de 1 mai. Sau de alt mai 😉

sursa foto