Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (23)

Vroiam sa iti povestesc afacerea pe care am gandit-o in weekend. Vroiam sa-ti povestesc masina de spalat bani ascunsa intr-un bar pe care am gandit-o, dar am uitat cum ii zicea la afacere. Mai tin minte meniul si servirea. Vroiam sa angajez 3 ospatari intr-o sala cu 30 mese. Un ospatar la 10 mese din care la cel putin 4 din ele nu pot sta mai mult de 2 persoane. Hihi.

O sa-mi amintesc si o sa-ti spun.

Intre timp, imi ocup ziua bucurandu-ma ca-i luni, vrand sa ucid in continuare oameni imputiti care plescaie si isi sorb maselele de resturi de mancare, oameni care vorbesc cu gura plina in asa hal incat le vezi mancarea din gura, iar eu am o stare continua de greata.

O sa vina ziua cand o sa zbier de la atat dezgust. O sa fie o miercuri ziua aia!

Pana atunci, o sa pun multe poze cu rasarit pe internet, o sa evit pozele cu pisici si o sa imi bucur oamenii de pe twitter cu poze de tumblr. E luni si vremea asta imputita de afara nu trebuie sa ne descurajeze. Nici macar o pneumonie nu trebuie sa ma descurajeze. Pentru toate celelalte, pot sa te alinti comandand bere de pe net. Asa cum fac eu cand ma plictisesc si vreau sa stresez curierii.

Te pup !