Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (21)

tumblr_nky2gnSn8n1u759jio1_1280

Un fel de positive bullshit of the day, ca sa nu spui ca eu o ard aiurea numai cu #ofisemn si nu dau bullshit-uri motivationale pentru casnice nehormonate ale anilor `70 care citesc cu sufletul la gura Sandra Brown inchipuindu-si ca-i o travestita care a visat intotdeauna sa fie secretara fidela a lui Grey.

Pfoai, cum a iesit asta. Nu stiu ce e azi cu mine, dar vremea asta care e nu-stiu-cum si nu tine nicicum sa fie direct proportionala cu dozele mele de inspiratie. Lumea incepe sa creada prea mult in horoscop pentru o zi de luni, iar eu ma bucur de Harry Potter ucigand-o mult in gand pe Umbridge.

Oare cum este sa te urasca toata lumea? Cred ca ziua de luni este un fel de Umbridge a saptamanii. Toata lumea o uraste fara sa-i dea o sansa. Cred ca ziua de luni face ceva frumos pentru saptamana. Ceva frumos ce nu este apreciat. Inceputuri noi care trebuie sa deschida multe minti la culoare. Cred ca oamenii isi petrec prea mult timp ucigand in gand lucruri pe care nu le inteleg.

Bine. Recunosc. Cred ca eu imi vars prea mult frustrarile de multe ori in lucruri pe care nu le inteleg si astfel ajung sa urasc pe toata lumea iar sentimentul este reciproc. Dar dragul meu, tu stii cu ce pasiune iubesc eu ziua de luni? Acest inceput al haterelilor in care imi pregatesc kilograme de popcorn pentru orice vasile care vrea sa imi faca ziua un calvar mai colorat si zambetele mele sunt impartite in tot felul de poze impartite pe whatsapp.

Ne apropiem de aniversarea de un an. Dupa calculele mele si ale tale. Cred ca va trebui sa alegem o zi de luni pentru a transforma totul in ceva oficial, chiar daca noi ne-am vazut intr-o joi. Sau era o miercuri? Sigur era joi, dar acum aniversam intr-o luni, deoarece nimic nu e mai enervant decat un zambet intr-o zi de luni.