Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (20)

Cred ca sunt usor ingrozitoare zilele de luni cand intepeneste aerul. Cand iesi afara si simti racoarea geroasa si soarele te orbeste. Stiu ca sunt ingrozitoare pentru ca eu sunt confuzata. Mangafaua nu mi-a plecat nicaieri, dar soarele asta imi ucide narile si imi face ochii sa lacrimeze. Totul.

M-am trezit la 5:30 si nu intelegeam ce se intampla. Ma simteam odihnita si ma intindeam in pat. Mi-am dat seama ca nu-s foarte normala. Ce om se trezeste la 5:30, intr-o luni, DE BUNA VOIE?

Oare m-am relaxat prea mult in weekend?

Sigur m-am relaxat prea mult in weekend, pentru ca uite-ma luni dimineata, privind soarele de pe geam si impartindu-ma intre toate gandurile – lucrurile – pe care trebuia sa le fac in weekend, iar eu am stat in varful patului si am citit. Sa-mi fie rusine!

Buna dimineata, luni! Ma uit la tine – iar te chiorasti la ce scriu. Ma uit la soare si imi dau seama ca primavara iar ne troleaza. E prea frig afara.

Partea buna: perioada de atentii pentru femei a disparut pana la pasti.

Partea buna – doi : astazi e ziua aia cand se beau 40 de shot-uri de tot ce vrei si se mananca prajitura

O iubim macar pe asta?

P.s. eu o iubesc pentru ca icoanele is cu 40 de barbati cu bustu gol si 6-pack-uri nasoale. Macar is in pantaloni stramti