Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (18)

M-am trezit cu gandul ca azi e luni. Am adormit de fapt cu el, cu vreo 4 ore inainte sa ajung la munca. Nu e atat de greu sa adormi, sau sa te trezesti dupa putine ore. Provocarea apare doar in momentul in care realizezi cat de mult trebuie sa te concentrezi pentru a ramane util societatii.

Realizez ca este doar inceputul saptamanii, dar cand imi dau seama cat de repede trece timpul si cate imi propun sa fac, ma gandesc serios sa-mi iau un sac de dormit si sa ma mut la munca, imi fac un fort sub birou si zac acolo cumintica sa ma relaxez.

Miercuri e zi de film, te-am exclus din 2 motive: am luat ultimele 3 bilete si in plus ora era indeajuns de ciudata incat sa te tragi pe fese si de aceasta data.

Putem planui o aliniere de planete pe weekend, cam aia este ziua cand am sa am timp sa lesin, undeva, cumva, nu stiu cum, dar o sa reusesc intr-un fel sau altul. Pana atunci, nu pot sa nu-ti spun in continuare cat te iubesc, nu pot sa nu-ti amintesc si eu ca e luni si ca distractia abia acum incepe sa se recontureze.

Am venit cu chef la munca, dar nu cu chef sa fac tot ce-i de facut. O scoatem la capat si saptamana asta.

P.s. Vezi ca pe weekend e chestia aia cu martisorul. Evita fetele la maxim sau te vei falimenta!

P.s. 2. Oare cat de greu e sa omori un cactus?

P.s. 3. Cate ore de somn trebuie sa fie ca sa nu iti mai fie somn?