Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (17)

Stateam de dimineata la birou, cu o cafea sub nas, frunzarind facebook-ul si cautandu-mi ceva util de munca, ma loveste: E LUNI!

Mi se parea atat de normal sa lucrez, incat incep sa cred ca sunt defecta pe undeva. Bine, poate ca-mi lipseste o doaga prea mare, dar nu asta este neaparat problema. Problema nu stiu daca este ca mi se pare normal sa vin la munca sau ca nu mai tin cont ce zi de saptamana este.

Nu stiu exact cum sa-ti spun astazi ca te iubesc. Ma simt foarte zen, foarte inspirata si am o gramada de lucru. Dar sa stii ca m-am gandit la tine, iar pentru ca e luni, iti dau un citat motivational marca Dobby:

dobby

Sursa foto ca sa poti sa te inspirit mai departe spre o zi superba, iar pentru celelalte zile pregateste-te, pentru ca ballentines a trecut, dar urmeaza martisoare si dragobeti. Urmeaza plecarea salariului pe atentii la gagici. Sa stii ca eu n-am pretentii. Stiu ca ma iubesti, nu mai cauta porcul perfect prin atentii sau altele, doar pregateste-te pentru o tura noua de barfa. Asa imi arati tu mie dragostea, iar eu – in fiecare luni – ti-o declar public!