Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (16)

Este totusi acel moment al zilei. Soarele este pe cer, are niste colti de nu-ti vine sa crezi, mai mult de atat, patinoarul artistic de afara e ceva ce te face intr-un fel sa-ti doresti sa vina vara. Cat mai repede, cat mai des, cat mai mult!

Vestea buna a acestei zi de luni, este ca eu am o laringita acuta, asta oprindu-ma de vreun fel sa vorbesc. Ce noroc ca inca mai am blogul, deci pot sa comunic asa, scris. Partea proasta este ca asa scris, mi-am dat seama – brusc, ca am o gramada de lucruri de spus si astfel, ca poate nu am indeajuns de mult timp la dispozitie sa fac asta. Brusc am chef sa scriu, sa citesc, si mi-e greu sa tac. Mi-e ingrozitor de greu sa tac.

Stiu ca vestea asta iti va imbunatati saptamana: mi-am inceput ziua de luni tacand, iar asta e planul meu pe toata saptamana. Daca vrei, ne putem vedea la un ceai. Nu am voie nimic rece, nimic fierbinte, mai usor cu cafeaua si cu produsele care contin lapte. Iar eu salivez aici la un iced moccacino de parca viata mea depinde de asta.

Asadar, daca vrei, ne putem vedea la un ceai. Eu ceai tu bere. Sa te vad ranjind de dupa halba de bere cum eu am chef sa povestesc dar nu am cum, iar de frustrare reusesc doar sa-ti arat cate un deget uneori. Noroc ca am 10 degete la maini si am de unde alege.

Pentru toate celelalte, smile for monday, ’cause you know who is not here yet!