Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (15)

A inceput de ieri sa cada, cate-un fulg. Se pare ca acum a stat. Februarie a venit cu zapada, iar eu ma lupt c-o gripa. Am baut la ceai weekendul asta de incep sa ma indoiesc daca organismul meu va mai accepta alcool in viitorul apropiat.

Vreau doar sa iti spun un secret, teoretic s-a nascut in urbie proiectul “douaj de zile intr-o relatie cu Oana”, proiect inceput de mica unire si care se termina nici mai repede nici mai tarziu de ballentines day. O sa se termine logic, c-o gateala de paste si-un vin, pentru ca orice relatie trebuie terminata cum se cuvine.

Asta nu inseamna dragul meu ca te insel sau ca te iubesc mai putin. Inseamna doar ca incerc sa bifez cat mai multe de pe wishlist-ul anului. Ce ballentines e ala in care nu-i explic omului ca nu exista compatibilitate intre noi, iar apoi vesnicul: the dog died, but we can keep him.

Ai grija te rog la mocirla de luni. Stiu ca urasti asta, dar e luni! E luni si trebuie sa zambesti! Intre timp eu am descoperit ca sunt un fel de minion-supererou: