Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (14)

Astazi cred ca e ziua aia in care te privesc in ochi. Te uiti la mine si ai pe buze un “ti-am zis”. Ti se pare ca nu sunt indeajuns de puternica. Parca mi-a secat fericirea de la inceput de saptamana.

STOP

Am ochii umflati de la prea mult somn, sunt odihnita. Am doar mustrari de constiinta ca n-am lucrat destul in weekend. As fi vrut sa termin cumva din weekend tot teancul de cacaturi care ma astepta astazi, dar ceva in mine nu m-a lasat. Venirea la birou s-a desfasurat cu Griffindor castigand Quiddich Cup in volumul 3. Imi venea sa topai de bucurie la trecerea de pietoni. M-am abtinut si am zambit pe sub nas.

DAR

Agitatia infinita a oamenilor, ma simt ca intr-o ecranizare proasta a povestii aleia cu drobul de sare. Imi vine sa zbier spunand: mai taceti dracului ca nu ma pot concentra! Ma misc in reluare incercand sa imi pastrez calmul si sa explic oamenilor care este situatia, si sa nu mai zbiere ca descreieratii, sa nu mai faca pe desteptii acolo unde nu e cazul. Nu prea reusesc.

ASA-DAR

Zambesc si ma uit la florile care au inghetat aceasta iarna-n geam, imi dau seama ca zilele cu atatia nervi inutili sunt numarate si rezist cu acest gand. Iubesc iar ziua de luni chiar daca trebuie sa merg sa stau la niste cozi inutile. Macar o sa fumez o tigara si beau o cafea privind masinile de la ANAF, cu sigla aia penibila si gandindu-ma: cat a costat colantarea? si “de ce nu-s Logan?”

#1stworldproblem