Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (11)

Venind la lucru, inzapezita si exersand un patinaj artistic pe trotuarele nedezapezite, ascultand cartea a doua de la Harry Potter. Nu cred ca o sa reusesc sa ma dezvat de ea prea curand. Acum nu stiu daca ma refer strict la carte sau la Harry, dar cert este ca audio book-urile astea sunt o metoda destul de interesanta si draguta de a trece peste impedimentele inzapezite si plangerea eterna ca este ziua de luni.

Stiu ca o sa dureze o vreme sa te obisnuiesti cu asta, stiu ca o sa incepi sa accepti toate lucrurile si iubirile de luni. Toate zilele saptamanii trebuie sa fie recunoscatoare cuiva. Cu exceptia zilei de Miercuri. Nu! Ea trebuie sa stea pe curul ei, cu capul in pamant pentru ca e complet inutila. Asa. Gata. M-am calmat.

Vroiam doar sa-ti spun ca mi-ar place sa mergem sa vedem un film (la cinema, hai nu te agita!).

P.s. Cred ca ai inceput sa ma blestemi, pentru ca dimineata m-am chinuit mult cu cafeaua, mi-am ars-o de 2 ori (intai cafeaua, apoi limba), am scapat zaharul pe jos (era important sa-l pun in cafea). O gramada de lucruri de acest fel. Stiu ca nu e bad karma de luni, stiu ca esti tu care te-ai trezit mofturos inca de dimineata.

P.s. 2: Am auzit ca anul acesta, dupa jumatatea acestuia, leii se casatoresc. Ramane sa aflu daca e vorba de zodie sau de animale, ca doar stii bine cum zice melodia eu sunt fecioara, vreau un leu!