Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (10)

Asta este ultima declaratie de iubire pe care ti-o fac in acest an. Stai numa sa vezi ca ti-am pregatit ~52 de declaratii pentru 2015! Cine te mai iubeste pe tine atat? Sa mi-o arati si o pun sa-ti cumpere basma (bag de samă ca cercei nu o sa vrei sa porti).

Am sa numar (candva, nu acum ca mi-e lene) cuvintele, sa stiu in cate cuvinte te iubesc cu atata patima. Ma rog, de Craciun si anul nou cica nu-i cu patimi, aia e de paste, dar acu ce sa-i facem, patimim si noi oricand, mai ales cand uitam sa mai bem si noi cu moderatie (oare am invatat sa bem candva cu moderatie? Daca da, de ce mai avem zile ingrozitoare de mahmureala?!?!!!).

Si-am sa te iubesc in continuare, pana cand vei invata sa iubesti si tu ziua de luni (imi place sa cred ca pe mine ai invatat deja sa ma iubesti cu pasiune – far’ de patimi).

Sa iubim asadar, ultima zi de luni din an, pentru ca acest decembrie a venit cu 5 zile de Luni, dar decat 4 din ele lucratoare. In unele cazuri 3 sau 2, acum depinde de noroc sau corporatie.