bucati de ganduri

Te iubesc – 7 zile

Problema diminetii este intotdeauna melodia cu care ma trezesc, continuand cu playlistul care sa ma binedispuna chiar daca a fost sau nu cineva care sa ma enerveze inainte de a reusi sa deschid ochisorii. M-am saturat de playlst-uri pe care sa le aud in gand in timp ce merge radioul/televizorul si sa stiu ce ora este, cand e timpul sa ma ridic din pat si sa imi fac ulcica de cafea. Mi se pare atat de monoton incat uit ce zi e si mai rau : ce am de facut. Schimbarea acelui playlist la o anumita vreme ma debusoleaza si ma simt de parca am schimbat fusul orar.

Pe masura ce trece saptamana, o alta melodie iti spune cat de mult te iubesc, o alta melodie  te trezeste dimineata inveselindu-te si facandu-ti dimineata superba chiar daca inainte blestemai ca e luni, sau ca maine e luni, sau te bucurai ca e duminica. Ti-am gasit melodia care sa te bucure in fiecare dimineata ca eu te iubesc.

Luni : Queen – Show must go on

Marti : REM – Everybody Hurts

Miercuri : Tina Turner – The best

Joi : Natalia Imburgalia  – Turn

Vineri : Adele – Set fire to the rain

Sambata : Sinned O’Connor – Nothing Compares to you

Duminica : Depeche Mode – Enjoy the silence

Pe ritmuri de melodii incurajatoare la Magic Fm, pe miros de cafea si cu putin noroc nu o vars pe tine cand ma urc in pat, in fiecare dimineata trezirea noastra este unul langa altul. Gandeste-te iubi, ca daca n-as avea un post de radio cu o multime de melodii care sa ma faca sa visez la unicorni si la tine toata ziua, te-ai trezi cu o domnisoara cercanoasa si nervoasa in fiecare dimineata. Nu-i asa ca ma iubest mai mult acum ca ti-am facut playlist pe toata saptamana?

p.s. nu ma injura, poti pleca in delegatii, dar eu nu ma opresc din cantat dimineata 😀