in cautarea perfectiunii, Te iubesc Luni

Te-as iubi, dar ma iubesc prea mult!

Da-o dracului de iubire, cu toate posesivitatile ei, cu toate lucrurile cu care vine. Neaparat ca toata iubirea sa o aratam pe facebook, in zeci de poze, statusuri, inimioare si mesaje. Da-o in saracia de iubire, pe care trebuie s-o aratam la toata lumea, sa vada ei cat suntem noi de fericiti, cat ne iubim si sa ne facem zeci de declaratii de iubire pe facebook.

Dar intimintatea ?

Ce se intampla cu intimitatea noastra?

CE SE INTAMPLA CU INTIMITATEA MEA???

Te-as iubi dragul meu, dar ma iubesc prea mult! Ma iubesc destul de mult incat sa declar iubire lucrurilor pe care le ador si le respect, asa cum ar fi ziua de luni. Ma iubesc indeajuns de mult incat sa imi respect intimitatea si sa nu vreau sa stie toata lumea tot ce fac, dar tot ce fac.

Este adevarat ca scriu pe blog tot felul de povesti. Povesti despre lucrurile pe care le mai aud, le mai fac sau le mai cred. Dau cu parerea despre viata mea, iar cred ca atat timp cat dau cu parerea despre ceva ce iubesc (adica pe mine), pot sa o fac cu cea mai mare lejeritate.

Pe facebook mi-am limitat toate lucrurile la un strict necesar, astfel incat sa stie lumea ca sunt bine, si sa vada ce mai fac.

Nu sunt tot timpul bine. Am zile cand sunt foarte bine, am zile cand n-am chef de nimic, am zile cand mi-e raut si nu mai stiu exact pe care cale s-o apuc. Dar stiu cu siguranta ca nu sunt singura care este asa.

Ma iubesc prea mult si ma respect, astfel incat nu vreau sa-mi spal sosetele in public, iar atunci cand le spal, ascunsa intr-un colt, sa nu vada nimeni, aleg sa le usuc intr-un loc ferit de ochii lumii. Nu pentru ca as avea sosete rupte sau pentru ca nu avem toti sosete, pentru ca mi se pare etic sa nu imi etalez sosetele mai mult decat este necesar primavara/toamna la adidasi.

Te-as iubi, dar ma iubesc pe mine mai mult!

Asta ti-as putea spune, privindu-te cu ochii mari, prin aburii cafelei si tonele de fum din incapere. Stiu ca nu se mai fumeaza in interior, dar in interiorul meu arde acelasi fum si, in interiorul meu, totul arde si se transforma in cel mai frumos si artistic fum de tigara.

Ma respect pe mine, ca in orice zi de luni. Ma privesc in oglinda si stiu cat de mult conteaza pentru mine ceea ce nu conteaza pentru tine. Viceversa este mult prea valabila. Nu-mi pasa ce crede facebook-ul tau despre mine, la fel cum nu-mi pasa ce crede al meu. Twitterul si Tumblr-ul sama judece, pentru ca si parerea lor conteaza, la fel ca parerea oricarui anonim care te injura pe internet.

Arata-le tuturor cat de frumoasa e viata ta, si uraste-te in continuare pe tine. Eu am sa ma iubesc si am sa ma pastrez, ca pe un secret, pentru mine, pentru ca nu trebuie sa stie toata lumea cand radiez, el ma vede si ma iubeste si asa, la fel de mult cum ma iubesc eu pe mine.

sursa foto