Gramada

Te apreciez pentru cine esti

Tot timpul am avut problema asta cu oamenii. Nu stii cum sa ii apreciezi pentru ca tot timpul reusesti sa-i subestimezi, lumea e nemultumita, etc. Eu personal nu ma mai strofoc sa ma gandesc ca lumea rade cu sau fara mine, ca dau prea mult din casa, ca am haine prea transparente. Pana mea, am un blog nsfw , nu prea mai am alte pretentii de la oameni. Cand specia omeneasca va evolua, voi avea alte pretentii, dar acu o las asa cum a cazut.

Nu asta vroiam sa zic.

Zilele trecute ma agata un domnisor.

Frumusel el asa de felul lui, niste pseudo-discutii interesante in care fiecare incearca sa vorbeasca putin si sa afle cat mai multe despre celalalt. In primele 5 minute de discutii tipul se scapa sa-mi spuna ca este “director de nush ce la o firma multinationala”. Bun. Cand zici director, si firma multinationala ma faci sa ma gandesc ca tu castigi niste bani. Niste bani multi. Niste bani multi cu care te lauzi. Bun. Acum, eu trebuie sa te apreciez pentru cat de frumsel esti, cati bani castigi sau pentru ce ai in cap? Sunt usor confuza. Da. Banuiesc ca esti destept si d-aia esti director, dar esti prost si vrei sa te lauzi cu cati bani castigi, altfel n-ai arunca-o asa ca pe o manusa in primele 3 minute de discutie. Te rog sa nu te plangi ca fetele te vor doar pentru bani. Te rog. Daca vroiai sa te aprecieze pentru altceva, spuneai ca lucrezi intr-o firma mai maricica, si invarti niste hartii. Dar daca faci pe directorasu, asa vor face si ele cu tine.

Exista si viceversa.

Domnisoare, frumoase si stilate. Cu fuste prea scurte, decoltee prea adanci si atitudine prea dezolanta. Se mira ca baietii le vor doar pentru sex. Aratati ca niste curve, pentru ce altceva vreti sa fiti apreciate? Cereti pula dragoste  inca de la intrarea in incapere. Pe ala il doare fix nicaieri de relatia ta plina de iubire in care te vezi cu el de cand incepe el sa-ti faca curte. Ala o sa te tina doar pentru asta, in caz ca te mai suna a doua zi. Daca vrei sa nu te vrea pentru asta, incearca sa fi mai imbracata data viitoare.

Nu haina face pe om, dar cu siguranta lasa un mesaj clar despre ce vrem sa fim. Iar cand deschizi gura il confirmi. Niciodata nu ai dreptul sa te plangi ca lumea te vede altfel decat esti. Tot timpul cei din jur te vor vedea asa cum vrei tu sa te vada. Nu esti multumit? Schimba atitudinea pentru inceput!