Aberatii speciale

Talciocul Digital – sau cum sa te enervezi

Acum cateva luni, o companie (de fapt o firma mai micuta) mi-a dat un mail prin care doreste sa folosesc o platforma pe care ei au un cont de afiliere. Platforma aia fiind un fel de Doua Parale dar la care-i spune altfel. Mbuuun. Ma holb eu in stanga si dreapta pe platforma, ma fatai, ma mai documentez si pana la urma ma hotarasc sa imi fac cont.

prima atingere nervoasa :

creearea contului te obliga sa treci o multime de date care mi se pareau cel putin irelevante. Iau decizia ca nu trebuie sa me enervez ca pe ei ii intereseaza aproape si ce numar am la papuc, si trec mai departe. Descopar ca nu imi pot folosi contul pana cand nu este verificat. Astept mail… astept mail… Nimic. Trei zile mai tarziu – nimic.

Intr-o zi, pe la 9 dimineata ma suna un numar. Vodafone. Stiind ca in momentul acela nu am niciun proiect de unde ar trebui sa apara vreo problema sau cel putin cineva care sa aiba nevoie de ceva am respins apelul. Eu, pasare de noapte, sa fiu sunata la 9 dimineata voi raspunde doar printre injuraturi ceea ce nu este neaparat un lucru bun. S-a insistat de 3 ori intr-o ora, ma pregateam foarte bine in vis sa injur pe cineva din toti rarunchii, dar s-a oprit.

A doua zi – aceeasi poveste.

Pe la 10 si un pic, cu ochii cat un fund de borcan, prost dispusa si toate cele, ma tarasc jos din pat si deschid setul de mailuri, bloguri, twitter, etc. Sa vad si eu ce s-a intamplat in cele 4 ore si jumatate cat am reusit sa dorm. Mail de la Piata Digitala, prin care-mi spune un lucru care ma lasa masca. Ei imi comunica faptul ca minunea aia de cont pe care m-am enervat facand-o nu va fi deblocat (nu inteleg de ce era blocat in prima instanta… a .. nu era verificat inca) pentru ca numarul de telefon pe care l-am lasat eu acolo nu este valabil.

Raspund la mail si ii explic tipului ca daca doreste sa-i strice cineva dimineata, sa continue sa ma sune pe la 9 dimineata in conditiile in care eu adormeam in perioada aia pe la 6. Cu siguranta ca daca va fi destul de insistent va avea “norocul” sa-i raspund si sa-l intreb inclusiv detalii personale despre familia lui.

*a doua atingere nervoasa.

A treia atingere nervoasa : incerc sa imi pun si eu bannere, sa caut campanii interesante. Nimic dragut. Totul static, gasesc cu greu, dar nu misca. Nimic. Nicaieri. Hai sa dam vina pe mine!

A patra atingere nervoasa :

Primesc continuu mailuri, newsletter-e de la ei cu campaniile. Ma tot uit pe unde sa le opresc, le sterg ele intra tot mai multe. Parca era ceva virus ce se multiplica in dusmanie la mine in inbox. Dau si eu un mail dragut la acel domnisor care-mi spune, ca eu daca vreau sa renunt la newslettrt trebuie sa intru la mine in cont si sa ma dezabonez.

Ma gunoi ma ! Eu sa ma dezabonez de la un newsletter la care nu m-am abonat, pe care nu-l vreau?????????? Nu pot face asta din buton de mail ci tre sa intru pe platforma voastra de cacat? Ce ma? Ma numeri ca unic si apoi te dai mare ca ai jdemii de unici? Sa mori ma! Tu cu talciocul tau de doi lei care nu functioneaza si da crash da face spam cat doreste!

p.s. Nu imi pot sterge contul decat daca sun. Orice site are optiunea de renuntare si stergere cont. La ei trebuie sa suni sa te dezaboneze de la newsletter-ul pe care nu ai bifat vreodata ca l-ai vrea, sau sa ti se stearga contul de care vrei sa scapi. Cu putin noroc, tanti aia uneori amabila, nu-ti inchide in nas ca mie. De trei ori