Online

Tabara de iarna Biz

Pentru că toată lumea urăşte ziua de luni am să încep prin a vă amuza cu un articol despre părţile fun ale Social Media Snow Camp organizat de revista Biz, iar mai apoi am să vorbesc mai spre seară despre lucrurile pe care le-am învăţat, atât din partea de networking cât şi din workshop-uri.

Pentru început mă bucur că am cunoscut atâţia oameni superbi, că am avut cu cine face networking, am mâncat, am glumit, am râs până când ne-am tăvălit sub masa de biliard – la propriu. Să nu poţi respira din cauza râsului nu e un lucru atât de comod.

Am observat că pe twitter s-a trollat despre #bizsmscamp iar pentru aceia nu am să spun decât atât : Dacă nu venit să vedeţi despre ce e vorba, ce se întâmplă şi tot atunci vă rog să nu mai comentaţi. Sunt pişcoturi pentru toată lumea !

Să auzi bloggeri cântând la karaoke e priceless, unele voci sunt mai mult decât superbe, iar despre celelalte nu pot să spun decât că toată lumea a băut îndeajuns de mult alcol ca să fie superbe.

S-a dansat ca şi cum nimeni nu ar fi trebuit să se trezească dimineaţă şi de multe ori nici nu apucai să-ţi tragi prea bine răsuflarea pentru că mr. Dj repede punea o melodie de ţopăială.

Acum vreau sa spulbar mitul. La astfel de evenimente bloggerii NU primesc priscoturi :

restul e tacere