Online

Swimathon – o cauza nobila

Astazi la Cluju nostru drag de la ora 9 pana pe la ora 18 lumea a facut lungimi de bazin pentru o cauza nobila. Planuiam sa ma duc sa o vad pe Cezara, dar aparent daca stai pe net si te uiti la seriale si intre ele mai scrii pe blog pana cand rasare soarele nu prea reusesti sa te trezesti la timp pentru nimic. Dar absolut nimic.

Tot dandu-le RT-uri la Florin si Cezara si nu in ultimul rand Ioanaaa !!! cu innotul lor, si cazand mai mult pe ganduri ca ar fi momentul sa invat si eu sa innot, mi-am facut curaj si mi-am miscat oasele lenese ca macar pe noul prieten Rusanu sa-l vad – ca nu l-am mai vazut de-o saptamana si cne stie cand mi se arata sa mai am perioade in care-l vad saptamanal.

Foarte  mult ii admir pe astia doi pentru ce au facut, pentru cum si-au ales cauzele si au scris pe bloage despre ele, despre cum au mobilizat  mana – chiar si mica – de oameni sa-i sustina, pentru cele 47 si 42 de lungimi innotate in 60 minute.

Pe aceasta cale, daca tot trag de articolu asta de cateva ore, tin sa-i felicit pentru curajul si rezistenta lor, pe cei doi prieteni dragi mie care sufera de febra musculara si au un zambet pe fata pentru ca au facut-o pentru o cauza.

 

BRAVO MA !