Aberatii speciale

Sunt regina capselor

Cred cu tarie in faptul ca invatam ceva in fiecare zi. Am invatat cred in ultimele luni din viata mea sa procrastinez in pat si sa am o relatie stransa cu perna si cu o carte. In special cu o carte. Am invatat ca vitaminele nu sunt neaparat un lucru rau pentru organism si ca aerul conditionat are beneficiile lui.

La munca, mi-am descoperit adevarata vocatie, in fiecare dimineata cand ajung o adopt si o imbratisez:

sunt regina capselor

De ce spun asta?

Pai e simplu.

Am descoperit ca exista oameni care au obsesia de a recicla capsele. Le scoti incet incet din acte, iei actele, le scanezi frumos si apoi nu le recapsezi. Nu, pentru ca arata foarte urat, pui inapoi aceeasi capsa.

E drept, sunt cazuri in care trebuie sa fie aceeasi capsa, pentru ca in momentul in care se vad urme diferite de capse, anumite acte isi pierd valoarea.

Descoperind ca sunt regina capselor, decapsatorul biroului a fost pensionat, iar eu colectez capse.

Nicio capsa nu se mai arunca in birou, asa ca, daca toata lumea are un borcan cu agrafe de birou pentru refolosire, eu am unul cu capse!

Am renuntat la a avea unghii foarte lungi si m-am obisnuit atat de mult cu tot felul de decapsatoare si capsatul degetelor, incat o zi in care nu-mi capsez un deget, este o zi pierduta.

In fiecare seara cand ma plimb prin parc ascunzandu-ma de canicula, ma simt foarte mandra de mine ca sunt printesa capselor. Cine in lumea asta mai are capse reciclate pe birou? Cine mai desface capsele cu atat talent.

Ma gandesc sa-mi trec in cartea de munca: decapsatoare.

Sunt curioasa cum se va manifesta avansarea mea in functie?

Oare am sa umflu si vulcanizez bubble wrap-uri sparte?

Oare am sa refac foi trecute prin shreder?

Oare am sa pun lipici pe foi sa le transform in post-it-uri?

Abia astept noua provocare!

p.s. Rexona mi-a aratat inca o provocare: pentru ca sustine un stil de viata activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activeaza la fiecare miscare. Iti dai seama cate miscari ale mainilor si degetelor eman eu?

Despre poveseta cu mirosurile din biroul meu de zi cu zi, in curand….