bucati de ganduri

Sunt ceea ce sunt.

Sunt ceea ce sunt, dar lumea stie asta. Sunt atat de confuza si de plina de idei incat nu stiu la ce te mai astepti de la mine. Acum te iubesc iar in 10 minute am sa te urasc din strafundul inimii mele. Asta sunt eu. Asta fac. Sunt o heitarita si asta este. Nu citesti toate draciile astea deoarece vrei sa aflii ce mai e nou in viata mea, deoarece vrei sa ma cunosti sau mai stiu eu ce. Le citesti pentru ca speri ca vei gasi un motiv pentru care sa iti spui ca sunt ceea ce vrei tu. Nu stiu cine sunt, nu stiu ce sunt, asa ca nu ma mai intreba. Nu mai spera sa fiu cineva anume, pentru ca vei avea marea dezamagire sa descoperi ca nu sunt.

Adevarul este ca nu sunt. Nu sunt un copil perfect, nu sunt un bloggar veritabil, nu sunt o iubita model, nu sunt multe lucruri. Poate nu am sa fiu niciodata. Poate intr-o zi ma voi maturiza. Poate intr-o zi am sa spun toate astea, si in acea zi voi putea sa te privesc in ochi. Nimic nu conteaza cu adevarat. Stiu ca tu sustii ca nu conteaza multe  lucruri, dar subconstientul tau iti spune ca acele lucruri sunt cele care conteaza. Acele lucruri sunt cele care fac totul sa fie altfel.

Toti in lume vrem sa fim speciali, si ne enervam teribil de tare in momentul in care cineva ne baga in aceeasi oala cu restul omenirii. Dar suuntem fie ca vrem fie ca nu. Toti suntem ipocriti, inventivi, inculti, idioti, imorali, anormali, nebuni, de aceea ne intelegem asa de bine. Suntem oameni, comunicam prin cuvinte, mancam biscuiti. Iubim, suferim, platim taxe si respiram. Ne enervam, culegem flori, strigam in gura mare, iar apoi exista un moment, in care toata viata incepe sa ti se plimbe prin fata ochilor, fara sa faci nimic. Pur si simplu, te plimbi prin oras, singur, cu gandurile tale, si toata viata se plimba prin fata ochilor tai. Realizezi ca poate nu esti ceea ce vroiai sa fi, dar esti fericit. Esti asa cum te-au creeat altii. Calit. Satul de minciuni, cu idei preconcepute despre orice. Revoltat la jumatate din subiectele care sunt in jurul tau si neinformat la cealalta jumatate.

Sunt ceea ce s-au chinuit altii sa fiu, si ceea ce le-am persmis eu sa creeze. Imi accept felul asta si consecintele pe care mi le aduce stilul de viata si fiecare post pe blog, fiecare gest, poza, sau gand pe care-l am. Pentru ca, si eu mananc biscuiti