Online

#sunaunblogger si afla secretele

Astazi, oamenii draguti de la Kooperativa 2.0, se vor angaja intr-un call-center. Stiti cat de multi oameni lucreaza in call-center in general, acum ganditi-va ca doua echipe de bloggeri pot fi contactate la numerele 0215293848 si 0215293849, astazi, 22 mai, in intervalul orar 12.30-14.30. Echipele sunt coordonate de nimeni altul decat Victor Kapra, iar toata minunatia asta se intampla la CGS Romania.

Eu deja sunt pregatita cu un set de intrebari pentru fiecare dintre bloggeri, in functie de cel pe care-l prind pe linie. As vrea sa-l prind pe Cristian Florea sa-l intreb care-i #casastiti – ul zilei. Pe langa el, mai sunt si: Anca Pintilii, Bianca Ceica, Daniela Bojincă, Diana Duca, Livia Iușan, Mădălina IancuCristian Ghingheș, David Mitran, Andrei Otineanu.

Daca sunati, o sa aflati mai multe despre activitatea de outscourcing, asa ca sunt convinsa ca fiecare dintre ei o sa poata raspunde la #casastiti pentru ca cei de la CGS i-au pregatit, iar din cate am vazut au un birou superb. Aproape ca i-as invita si la mine la birou sa vada si viata asta, cine stie, poate intr-o zi cand o sa incapem toti in birou.

Intre timp, eu m-am hotarat sa sun, poate-poate prin premiul ala de 50 Euro, daca crezi ca esti putin mai rapid de mana ca mine, tine cont ca sunt:  5 premii a câte 50 de E, oferite prin tragere la sorti. Asa ca trebuie sa fim pe faza sa luam bloggerii la intrebari, chiar daca noi ardelenii suntem mai lenti. Totul se intampla astazi, intre 12.30 si 14.30.