Gramada

#Summertweetmeet

Vineri 27 mai ora 16:47 aproape ratez trenul că pe bilet scria 16:57…În tren un grup de studenţi de la Politehnică unul mai gălăgios ca altul şi discuţii despre tot felul de nimicuri…bun laptop ntz….molecularul de când cu  snaptu mort în materie de internet…de citit nici vorbă…de sms-uit cu careva toţi ocupaţi…deci somn vreo 3 ore…după uitat pe pereţi…

Ora 22:04 gara Braşov familia adoptivă mă aşteaptă a.k.a @kriogen @haotik @blogptmro şi soţia lui @haotik . Plecăm înspre noua noastră casă pentru 2 zile a.k.a Casa Şoricelul situată la 10 km de Braşov în Săcele . Ajungem acasă ne lăsăm bagajele şi ne ducem să inaugurăm masa de biliard ( dacă jucam pe bani făceam o groază)…şi somn că dimineaţa aveam treabă .

Sâmbătă ora 09:00 coborâm la cafea şi pălăvrăgim până pe la 11:00 când aveam bătăi de linguri în stomac şi ne-a hotărât să le îmblânzim. Restaurantul Ceasu’ Rău ne-a ieşit în cale şi ne-am dres acolo cu o omletă ca la mama acasă . Cu buffering-urile zone pline (unele mai mari ca altele) am dat o raită şi pe la Lord of lands unde era #smbraşov . Gazda noastră a fost @chetamanuel  şi ne-a prezentat “comunicatul de presă prost “…după ne-am tras şi noi în chip şi am mai racolat nişte oameni şi i-am dus la Aventura parc . La Aventura parc m-am simţit demenţial , evident am vrut să dau tot ce am mai bun din mine dar se pare că nu pot face faţă chiar la tot . Mă bucur că am reuşit să ajung mult mai departe ca alţi şi nu m-am împotmolit pe drum ca să am nevoie să fiu salvată . După Aventura parc am rămas cu 17 vânătăi pe piciore şi o arsură ca amintire dar mă simt în stare să particip la Fear Factor…oricum demenţial m-asş duce zi de zi acolo . Evident după muncă şi răsplată ne-am răsfăţat cu nişte mici şi evident Timişoreana . Am plecat rupţi de oboseală spre locuinţa provizorie am făcut un duş şi am plecat înspre oraş să facem un bumţi bumţi crâncen….evident planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg . Am ajuns în final la Green Saloon…unde am văzut meciul Barcelona-Manchester…şi uni din noi au câştigat mingi anti-stres de la Heineken , bineînţeles oferite prin intermediul unei domniţe blonde care îi făceau pe reprezentanţii sexului masculin să saliveze . Am văzut şi meciul şi am plecat aşa puşin tristi spre Săcele unde am adormit într-o clipită după ziua plină pe care am avut-o .

Duminică ora 10:00 cafea o poveste bagaje şi fiecare pe calea… @haotik călare pe monstrul negru , Dana şi @kriogen în furia albastră , eu şi @blogptmro spre gară . Ajungem la gară unde aflu că am pierdut mijlocul de transport , eram liniştitâ însă că ştiam că @blogptmro este în Braşov până la orele 20:00 şi nu eram singură…surpriză @blogptmro îşi găsise transport la ora 15:40…îmi venea să plâng… Îmi rezolv cu transportul pe ora 17:00….pleacă @blogptm după care savurez cea mai bună îngheţată ever şi iau şi eu drumul spre casă( de data asta nu m-am uitat pe pereşi că am văzut Predators fără subtitrare şi sunet pe laptopul tipului de lângă mineJ) . Ora 23:00 @unaoarecare doarme ca un bebeluş în patul ei albastru şi pufos :x….