uimita de lume

Stereotipuri, curve si golani

Dupa declaratia domnului Rus, astazi toata lumea i-a stalkuit familia pe internet, bazandu-se pe poze libere la public. Cel mai mult in fata ochilor mei s-a etalat asta. Am stat si am privit-o, am privit si am citit parerile celorlalti despre domnul Rus, mama lui, sotia lui si copiii lui cu care se mandreste.

11407281_10153409063207710_5074737025230454245_n

Ma uit la poza si il vad pe el. Acel copil grasun de care se luau copiii in generala si la gradinita. Ca e grasun si tacsu e in partid un nimeni. El se uita in oglinda mancand cipsuri si isi spunea: Lasa, cresc eu mare!

Asa cum se vede in poza, s-a tinut de cuvant. A crescut mare. Tacsu l-a facut mai mare, iar pentru ca e bajetul tatii, i-a dat tot ce si-a dorit, doar stia el bine ca suntem generatiile care se impresioneaza cu bani. Toti suntem generatiile astea asa ca stiam usor cum se castiga totul.

A ajuns asa uratel si grasun, dar cu indeajuns de multi bani incat sa-si cumpere angajati si sa-si angajeze prieteni. Sau invers. La valoarea lui ce importanta mai are? Ii lipsea ceva. Pe cineva care sa-l iubeasca. Dar nu sa-l iubeasca asa naiv si uratel cum e. Pentru ca stia ca fetele iubesc porcii s-a hotarat ca nu o sa slabeasca, dar s-a hotarat ca in continuare, la intalnirea de 10 ani de la liceu sa vina cu o domnisoara care sa intoarca toate chipurile. A ales-o pe ea. E frumoasa, are buze, are silicoane, are fund, si probabil o personalitate invers proportionala.

Ma uit mai bine in poza si o vad pe ea. Copil cu putina inteligenta. Nu abunda, dar avea putina. Si-a dorit intotdeauna sa fie invidioase fetele pe ea. Sa fie o vedeta pe o coperta undeva, pentru ca uite ce perfecte sunt fetele de reviste. A descoperit machiajul care ascunde ridurile si cosurile, dar nu a fost destul. S-a intretinut putin la sala, dar un corp frumos proportionat nu era destul.

Nu foarte tarziu l-a intalnit pe el. Intr-o combinatie de prieteni si alcool. Nu era poate pe gustul ei de mascul feroce, dar i-au spus fetele sa-l impresioneze ca e plin de bani. Parea cam tinerel sa fie plin de bani. Stia doar ca astia plini sunt aia batrani si libidinosi. A venit deci momentul in care i-a cazut lui cu tronc si nu mai stia cum sa scape de el. Cand a inceput s-o umple de cadouri scumpe ca sa il ierte de la cearta penibila s-a prins ca avea chiar mai multi bani decat isi inchipuia.

Si-a dorit unul care sa o alinte, sa-i dea cocktailuri, s-o plimbe si sa o alinte cu silicoane si diamante. Nu mergea pe inteligenta sau aspect. Stie bine ca la cum arata ea dupa ce baga bani multi si nu semneaza un prenuptial, in 5-6 ani poate sa isi gaseasca pe altul sau sa se opreasca aici. Parca i-a disparut si putina inteligenta pe care o avea. Parca e bine si frumos acum cu el.

p.s. nu incerca sa-ti imaginezi o scena erotica intre ei, e posibil sa ti se faca gretica.