idei

Speed Pizza – servicii rapide de livrări pizza în București

Numai ce ai ajuns acasă după o zi de muncă foarte încărcată, cu multe ședințe și întâlniri. Nu mai ai chef să mai gătești, așadar trebuie să găsești rapid o soluție care să îți potolească foamea.

Pe vremea bunicilor, prepararea hranei erai o activitate constantă care făcea parte din stilul lor de viață. Vremurile s-au schimbat, așadar în zilele noastre, gătitul a devenit opțional având în vedere multitudinea de variante pe care le ai la dispoziție. Spre exemplu, cei de la Speed Pizza îți vin în ajutor cu o soluție salvatoare atunci când îți este foame și nu dispui de energia necesară pentru a găti ceva de mâncare: un serviciu de pizza delivery.

Blat pufos sau subțire?

Meniul este variat și îl poți personaliza în funcție de preferințele tale. Există trei dimensiuni: pizza mică 24 cm (300 grame), pizza medie 30 cm (450 grame), respectiv pizza mare 40 cm (650 grame). Poți comanda o pizza cu blat de tip italian subțire sau cu blat mai pufos. Rămâne la latitutidinea ta! Speed Pizza îți asigură un serviciu rapid de livrări pizza la domiciliu, așadar dacă ți-e foame nu ezita și comandă o pizza.

Cum arată meniul?

Meniul este bogat în opțiuni astfel că ai de ales dintr-o gamă variată de sortimente de pizza – Pizza Capricciosa, Quatro Stagioni, Carnivora, Margherita, Mexicana sau Rustica sunt doar câteva dintre opțiunile existente în ofertă.

În plus, chiar dacă ești vegan ai ce variante să alegi – fie că optezi pentru Pizza Vegetariană, Margherita sau Pizza de Post cu siguranță te vei bucura de gustul delicios al pizzei.

Dacă pizza nu se află pe lista opțiunilor tale preferate – deși este greu de crezut – cui nu îi place pizza? – atunci ar trebui să știi că poți alege și alte specialități.

Paste și alte preparate

Alte variante la care poți apela atunci când dorești ceva bun de mâncare sunt pastele. Ai de ales dintre o mulțime de variante – Paste Arrabiata, Al Forno, Carbonara, sau Paste Speed – specialitatea casei.

Salate

Dacă dorești ceva mai ușor, întotdeauna salata este o alegere excelentă. Așadar, poți opta pentru:

  • Salată Bulgărească cu Focaccia

Mixul de ingrediente – roșii, castraveți, șuncă, telemea, salata verde, ou, măsline alături de foccacia conferă salatei un gust deosebit.

  • Salată de ton cu Foccacia

Dacă ești vegetarian sau ții post, poți opta pentru o salată salata de ton cu foccacia. Conține roșii, ton, porumb, ceapă, lămâie, ulei de măsline, salată verde și focaccia.

Specialitatea casei: Salată speed cu foccacia

Atunci când îți dorești o salată simplă, dar gustoasă poți opta pentru o salată verde cu piept de pui, morcovi, țelină, brânză și porumb. Ingredientul care nu poate lipsi este uleiul de măsline.

Deserturi delicioase

  • Clătite cu Nutella

Clasicele clătite cu Nutella nu dezamăgesc niciodată.Dacă ți-e poftă de ceva dulce atunci poți comanda clătite simple cu Nutella sau cu Nutella și biscuiți.

●      Clătite uriașe cu miere și nucă

Delectează-ți papilele gustative cu ingrediente precum: miere, nucă așezate pe o clătită uriașă cu diametrul de 40 cm. O porție are 300 g.

  • Clătite cu banane și zahăr caramelizat

Zahăr caramelizat în combinație cu bananele conferă clătitelor o aromă deosebită transformând acest desert într-un adevărat deliciu.

Pentru mai multe detalii, consultă meniul complet pe speedpizza.ro

Livrări rapide de la Speed Pizza

Dacă te afli în căutarea unui serviciu excelent de pizza delivery, răspunsul e doar la câteva clickuri distanță: Speed Pizza.

Fiecare sortiment de pizza din gama de la Speed Pizza are ingrediente atent selecționate ce înseamnă o adevărată încântare pentru papilele gustative.

Acum nu mai trebuie să îți risipești puțina energie rămasă după o zi obositoare de muncă, ci te poți întinde pe canapea savurând pizza în timp ce vizionezi serialul preferat. Poftă bună!