bucati de ganduri

Soric uman

Asemanarea dintre oameni si porci este imensa. Faptul asta ma fascineaza enorm. Poate este unul dintre motivele pentru care am ales sa-mi fac o ferma de porci – din mascote si bibelouri.

Ma fascineaza enorm CSI-urile cand fac experimente pe porci, pentru ca pielea (si o parte din el ca animal) sunt foarte asemenatoare ca proprietati cu omul, iar asta ii ajuta. Stiu totusi ca sunt foarte multe fabrici si brand-uri care fac teste pe animale, nu mi se pare corect, dar mi se pare ca trebuie testate cumva – mai ales produsele de infrumusetare, pe ceva mai asemanator decat direct pe om. Apoi vin oamenii, bloggerii, care primesc produsele in teste, dar asta este o alta poveste a produselor.

Am acasa o multime de produse de ingrijire personala. Cremele de fata/corp expirate le folosesc in a-mi infrumuseta papucii, in special cei care ma rod. Papucii mei sunt facuti tot din piele, ei de ce n-ar beneficia de ingrijire? Pe crema scrie ca e pentru piele, nimeni nu spune ca nu pot sa ung inclusiv soric-ul (cu toate ca ma indoiesc ca vreo crema ar putea sa-i dea un gust bun – mai bun ca sarea/vegeta).

Imi doresc in continuare un porcusor micut, un piglet pe care sa-l alint. Pana atunci, raman eu, cu cei multi metri de soric de pe corpul meu pe care-i protejez cum stiu mai bine. De la produse de ingrijire a pielii pana la hainute pufoase, manusi si scaune aproape lipite de calorifer. Vitamine si rasfaturi traditionale. Ne ingrijim si ne alintam, pentru ca suntem oameni si pentru ca nu o facem prea des.

Ma amuza incontinuu doua lucruri:
1. Cati realizeaza ca pielea noastra e de fapt soric?
2. Cati stiu ca sunt foarte multi porci care au o fobie de noroi?

Da. Stiu. Femeile nu sunt porci. Femeile sunt doamne, iar barbatii.. ah barbatii. Ce credeti ca barbatii nu folosesc crema de corp sau de fata? Am eu multe exemple de prin liceu cand aveam colegi care isi dadeau cu fond de ten sa ascunda acneea sau cu putin rimmel mai vechi (sa le scoata privirea ucigatoare in evidenta). Spre surprinderea mea, n-a iesit niciunul gay.