Online

SONI nu ericson !

Am tot vazut promovarea pe net si adevarul este ca mi-a ridicat putin interesul. Este vorba despre SONI, sigur ati vazut prin time-line-ul vostru share-uri micute, dar va mai povestesc si eu putin.

Soni, un roman contemporan despre decadere si iluminare, sex si droguri si care naste întrebari incomode. Povestea Soniei, o tanara de douazeci si sase de ani care afla ca are cancer la stomac si numai o jumatate de an de trait, ne conduce catre intelegerea sensului si a libertatii omului intr-o societate urbana tot mai agitata, lipsita de sentimente si plina de artificial. Dincolo de ritmul de cavalcada nebuneasca spre moarte si de bravada dureroasa, perfect justificata de circumstante, Soni are puritate si un romantism cu care tinerii vor rezona intotdeauna. Caci, după cum spune personajul principal, „nu e nimic aici în afara dorintei noastre de a muri cat mai tarziu posibil”.

Cei din Sibiu ar trebui sa stie ca vineri, 21 septembrie, la ora 18.00, în cadrul Targului de Carte „SibiuBookFest”, ediţia a IV-a (Piata Mare – spaţiul dedicat evenimentelor), va avea loc lansarea romanului Soni de Andrei Ruse, editia a III a revazuta, aparut de curand in colectia „Ego. Proza” a editurii Polirom (coordonator Lucian Dan Teodorovici).

Pentru cei de la Cluj, va spun ca astept cu mare drag sa vina si la noi, sa o vad, sa discut despre si sa o citesc. Cartea se gaseste si in format digital ceea ce o face mult mai usor de citit pentru pasionatii de digital si cei care nu vor sa stea cu o carte taraind prin geanta.