Aberatii speciale

Somnul – cura de slabire

De câte ori mama mă vede dormind ca o vacă până la ora 14 îmi spune mustrător “o să te faci cât patul”. Mama nu realizează că eu pe la 5-6 mă târam în pat ca o râmă, şi apoi am mai stat poate o oră admirând tavanul. Toate aceste amănunte nu sunt foarte importante pentru mama care e foarte grijulie şi îngrijorată cânde  vorba de silueta mea.

După multe zile de cugetare, şi informare (a mea) am constatat că nu se poate trăi fără somn. Am realizat că trebuie să-mi fac un orar de ore pe zi care trebuie parcurse dormite.

După alte discuţii cu fetele gen :

– fată tu cât dormi noaptea ?

– fată eu n-am mai dormit de-o săptămână

– fată eu dorm şaişpă ore pe zii

– fată eu dorm şaşă ca caii

Am realizat că am o problemă gravă. Apoi mi-am făcut curaj şi m-am urcat pe cântar. SURPRIZĂ am slăbit.

Cum să slăbesc doar nu sunt anorexică  şi tot ce îmi doresc este să îmi conturez formele. Mi-am dat seama mai greu care era problema : dormeam!

Am descoperit că somnul este o metodă foarte bună de a slăbi.  Dacă dorm nu mănânc. Nu mă gândesc la mâncare. Ard calorii pentru că visez şi pentru că în somn fac mult mai multe. Mă relaxez pentru că nimeni nu mă enervează atunci când dorm. Drept urmare, somnul are doar calităţi. Nu are nimic rău în el, chiar dacă pentru alţii somnul este un subiect tabu.

Îmi dau seama că tot research-ul meu despre somn are unele hibe, dar asta nu înseamnă că acum nu am mai multe motive să dorm, să dorm şi iar să dorm. Mă voi păstra în formă, nu voi avea riduri, voi fi cu mult mai frumoasă. Unde mai pui şi faptul că din bătrâni se ştie că somul face bine la frumuseţe !