Jurnal

Somes Delivery

Chiar dacă sunt un om de evenimente, ca fiecare om de evenimente, mi se pune pata pe unul pe care-l pun aproape de sufletul meu. Îl țin acolo, îl vizitez în tihnă și mă bucur de el ca un copil mic. Nu spun la nimeni, secretul este între mine și evenimentul meu. Nu vreau să fac alte evenimente geloase pe iubirea mea secretă.

Anul acesta, m-am decis că am să-l arăt cu degetul, să îmi declar iubirea și admirația față de eveniment și de oamenii care lucrează să aducă un zâmbet pe față la mulți alți locuiori.

Someș Delivery, evenimentul care activează diverse zone de pe malul Someșului și le transformă în lucruri frumoase de care noi ne bucurăm mai mult timp. Încă mai râd tâmp la căsuța din copac din Grigorescu, construită acum câțiva ani.

Urmăresc întotdeauna cu mare interes, toate activările de zone pe care oamenii le uită, dar de care este foarte mare păcat. Multe dintre ele sunt zonele copilăriei mele, iar asta mă bucură chiar mai mult.

Pentru noi, clujenii, activările astea contează cel mai mult. Pentru cei care au adoptat orașul acesta acum mulți ani, ar trebui să conteze și mai mult, doar din dorința de a descoperi locuri ale orașului pe care nu le știau.

Parcul Armătura, care este o zonă superbă, va învia iar. Va răsuna de evenimente începând de sâmbătă, 14 iulie – până duminică.

Muzică bună, zone de relaxare, oameni veseli, o zonă plină de copaci, o oază de relaxare care ne va reseta pentru două zile. Poate că spuneți că nu e neapărat nevoie de copaci, muzică și apă să te relaxezi, dar, între Neversea și EC, eu vreau un brain reboot.

Pentru cine nu știe cum arată o oază de relaxare, acesta este răspunsul. Pentru cei care se bat in poze bune de Instagram, aici aveți o inspirație. Pentru noi restul, rog un RSVP sincer la eveniment, o prezență semi-obligatorie pentru cine dorește o scurtă relaxare. Garantez pe cuvântul meu de spion: atmosferă faină, locuri pentru poze hipsterești, multe like-uri pe instagram și inimioare pe facebook!