Online

Societatea care a strigat : lup !

Facebook.

Aceasta platforma imensa de socializare, reclame si stalk-uit oameni. Aceasta retea unde totul se contorizeaza in like, share si facebook. Au inceput in acelasi timp cu evolutia lui pozele alea cu like & share pentru ca X sa doneze bani pentru cauza respectiva. Imediat dupa ele au fost si aceia care s-au trezit si si-au dat seama ca nimeni nu va dona nimic pentru like-ul respectiv, asa ca au inceput campaniile in care se explica frumos ca acele lucruri sunt doar de dragul unor cifre. Nu prea a crezut lumea, spun asta dupa numarul de share-uri ce a continuat prin news feed, iar uneori isi revine iar.

Au fost putine campanii care chiar au facut acest lucru : au donat bani pentru share & like-ul respectiv. Prea putine toate.

Societatea a strigat : lup !

Societatea a atras atentia ca tot ce inseamna like & share pentru o cauza e o prostie pentru ca de fapt, cauza si banii aia nu exista.

A venit lupul!

A venit momentul ala in care rahatul ala chiar conteaza, pentru ca lucrurile sunt contorizate dupa el. Problema este ca nimeni nu mai crede.

Da. Cluj va fi aleasa sau nu ca fiind capitala europeana a tineretului in 2015 dupa numarul de like & share de pe facebook. hm…

E trist ca tot ceea ce conteaza este asta, e mai trist ca s-a strigat lup pana a venit lupul. Pentru restul, o sa vedem ce o sa iasa…