Online

Social Media Summit (editita 3)

Adevarul este ca am stat si am asteptat reactiile pe net despre editia asta. Clujul a stat slabut la capitolul praticipanti, dar cred ca online-ul clujean nu si mai are rostul la astfel de evenimente deoarece s-ar foi, ar trolla pe twitter si ar deranja oamenii care au venit pentru a invata ceva cu adevarat. Sunt sigura ca totusi nu acesta este motivul pentru care  mare parte din ei au lipsit, dar nu este treaba mea.

partea 1 SMS

– constat cu parere de rau ca Adi Hadean se va retrage din lumea piscoturilor, dar ma bucur ca se va axa pe proiectele personale. Abea astept sa ii cumpar la mama cartea lui

Groparu mi-a placut ca intotdeauna si am luat unele notite la povestea lui. Abea astept sa se lanseze Usturoi. Am avut si-o revelatie, dar inca n-o pun pe blog.

Gaben inca mi-a ridicat o spranceana la capitolul video-uri. Imi place ce am vazut si m-a pus putin pe ganduri la unele lucruri. Tutorialele sunt cele mai bune lucruri.

Chinezu nu m-a facut sa rad, dar m-a plact ce a zis. Nu a zis nimic nou pentru mine, initiativele lui parandu-mi-se dragute. Barfa cu el ulterioara a facut totul.

Partea a doua SMS

– Nu stiu cat de incantat a fost Manafu ca m-am pus in fata si am comentat printre dinti auzindu-ma, dar in orice caz, a avut cu cine se conversa

– Domnisoara Bazavan nu mi-a placut. Deloc. Motivul pentru care nu mi-a placut a fost in special cel in care au aparut din sala intrebari, iar ea isi intrerupea interlocutorul. Urat domnita, iti incalci decalogul pe care ni l-ai spus ca-l respecti cu sfintenie.

– prezentarile Staropramen si Danone le-am ratat pentru ca deja incepeam sa ma foiesc, dar am revenit la Johnnie Walker. Ah! Baiete, ce m-ai innebunit, cata iubire ntr-un pahar de whiskey cu apa. Multumesc din suflet lui Andrei Gusidi pentru asta !

Partea a treia SMS

– din pacate, imi amortise fundul, asa ca am chiulit de la ea. Am chiulit stand afara si povestind despre Johnnie Walker, campanii in online, festivaluri de film si oameni ciudati.

Ma bucur totusi ca am facut efortul de a-l cauta pe mos Nicolae impreuna cu Revista Biz, ii apreciez pentru initiativa si sper ca tot mai multe companii si bloggeri mici sa invete doar lucruri bune de la ei. Eu pot sa recunosc cu mana pe inima ca de-a lungul timpului am mai furat ponturi si prietenii cu ajutorul lor.