Online

#SMSSIBIU

După două ore de somn mă îmbarchez şi eu ca să plec spre #SMSSIBIU.

Deşi nu ne ştiam face to face toţi de acolo ne purtam de parcă ne cunoşteam de o viaţă…Ajungem la hotel Continetal , ne luăm ecusoanele (care spre deosebire de alţii mi-au plăcut) şi ne aşezăm confortabil pe scaune.Marta Uşurelu a fost “gazda” evenimentului.

În prima parte a conferinţei a apărut în faţa noastră Vali Petcu , Cristian Stavar care a făcut ca prezentarea să fie un dialog între el şi noi nu un monolog , apoi a venit Bobby Voicu şi Mihaela Nicola . Aceştia ne-au împărtăşit din experienţele lor şi ne-au învăţat cum să folosim Social media în folosul nostru . Pe parcursul primei părţi s-a dezbătut ideea dacă un blogger este sau nu o “curvă” a social media…după părerea mea zic că nu din moment ce bloggerul alege ce face şi ce nu . Apare şi prima pauză de cafea , timp în care unii au discutat despre “posibile” afaceri , iar alţii ne-am destins cu nişte glume .

Partea a 2 a îl surprinde la microfon pe bine cunoscutul Cristian China-Birta care ne-a prezentat un proiect produs de el numit Blogal initiative , proiect care are ca şi scop îndrumarea noilor blogeri . Chinezu a fost urmat de Alexandru Negrea . În partea asta toţi susţin că am fost şi suntem crescuţi în negativism , probabil , nu zic nu , dar dacă eşti suficient de deştept şti să alegi părţile bune oferite de online şi offline . Atmosfera a devenit puţin plictisitoare când s-a început să se vorbească de cifre . A urmat pauza de prânz şi asta scurtă deoarece ca să tragi învăţăminte îţi trebuie timp mult…

Am început în ritm alert a 3 a parte cu Ruxandra Predescu Community Manager FITS..În partea asta am început să ne destindem , să prindem curaj şi să ne ridicăm în picioare şi să găsim răspuns la întrebările cu care  am venit de acasă sau care ne-au apărut în minte pe parcursul zilei . Deşi majoritatea eram obosiţi am continuat să o ascultăm pe Miruna Siminel , o domniţă drăguţă şi fără fiţe . La microfon a urmat Georgiana Gheorghe manager la Danone , pe când ne pregăteam de somn Cristian Dorombach a venit cu un filmuleţ drăguţ legat de reţelele sociale , un fel de musical care ne-a mai animat . Ziua s-a încheiat cu Ella Marin , care a trecut peste emoţiile de dimineaţă şi a apărut cu zîmbetul pe buze în faţa noastră .

Evident “după muncă şi răsplată” unii dintre noi ne-am adunat seara în Music Pub şi ne-am dres cu nişte berică .