dileme existentiale

si profii fac sex!

observ că dragostea între un cadru didactic şi un elev devine din ce în ce mai… fierbinte. Să luăm problema pe îndelete, punct cu punct, cu linişte sufletească.

1. Toţi suntem oameni, după o vârstă dorim să ne calmăm dorinţele hormonale, sexul este o necesitate fiziologică la fel ca mâncatul.

2. Există poveşti de dragoste foarte siropoase între profesori şi elevi, nu se termină tot timpul bine dar există.

3. Există şi profesoare agresate sexual de către elevi, deci povestea e cu dus întors.

Am auzit tot timpul încp din primul an zvonul că fiecare facultate are un profesor care se culcă cu elevele pentru o mărire. Atunci s-a născut întrebarea : şi cu cât îmi măreşti nota dom’le ? Mai ales pentru că majoritatea sunt destul de libidinoşi. Nu profu ăla la care salivam noi era dispus să facă astfel de gesturi. Drept urmare, le-am lăsat pe cele care vor să facă un astfel de gest să afle ce notă vor lua.

Dilema mea este, destul de mare. Dat fiind faptul că profesorul X, a fost profesor în facultate de ani şi ani, are prieteni care sunt şi ei profesori şi care ştiu ce fac, şi nu fac nimic, pentru că, teoretic, în afară de cuvântul lui, nu există nicio dovadă. Atunci când apare curajul şi o domşoară dă presei.

Datul în presă la aşa ceva tot timpul se lasă cu scoaterea profesorului din învăţământ, el nu se mai poate angaja la învăţământ superior şi poate la alt nivel îl vor primi, cu toate că am impresia că pentru asta îşi pierde dreptul de a preda. Pe de altă parte, dilema mea este următoarea : domşorica ce l-a scos din învăţământ, va promova?

Nu va purta nimeni pică pe ea? Profesori prieteni cu el furioşi pentru gestul ei? Toată lumea o va felicita? Eu nu cred că într-o facultate nu există, cel puţin colegii apropiaţi care să ştie de astfel de lucruri, dar tot timpul, de frică a nu fi complici, par stupefiaţi.

Drept urmare, aştept să mă lumineze şi pe mine cineva, până atunci, Marian a descoperit un viral, preiau şi eu poza (fără supărare mă, ţi-am dat link!!!)