Gramada

Shoping la veveve

Nu dragul meu, nu am iesit la cumparaturi de veverite.

Am auzit si eu de un www party (part 2) , si m-am gandit, sa ma duc si eu. Vecinul meu Radu m-a intrebat daca nu ma duc, si m-am gandit : de ce sa nu merg si eu, ce? sa stau acasa? Asa ca, mi-am luat niste marunti la mine, de dragul berii si am pornit la drum. Ma tot gandeam, daca am de gand sa licitez pentru ceva baiat, si am ajuns la concluzia ca nu… asa ca nu am luat prea multe fonduri.

Sa vorbesc acum despre www party.  El a fost facut pentru Daniel Raduta , cine nu stie povestea lui, o poate vedea cu usurinta. Cred ca in momentul de fata, orice blogger care bantuie macar putin cateva site-uri stie povestea lui. Eu nu o mai expun aici, pentru ca, ma rascoleste de fiecare data cand ma gandesc la asta. Vineri seara in pub, a fost o licitatie o multime de obiecte, baieti si fete s-au vandut iar banii au plecat in contul lui Daniel. Speram sa il vedem cat mai repede sanatos, cu transplantu facut, cu totul in regula. Cu baiatul mare, berea in mana, si continuand sa fie, la fel ca noi : blogger.

Nu am licitat pentru cercei, pentru ca nu aveam indeajuns de multi bani. La un momentdat mi-a parut rau ca nu mi-am luat mai multi bani de acasa, ca poate as fi dat mai mult.

Mi-am cumparat un barbat : pe Bogdan. Bogdan care e un scump, si un dulce, si cu care, o sa mancam pana cand stomacul nostru o sa faca bum, pentru ca, Adi Hadean va gati pentru noi 😀 Acum stiu ca Bogdan e vegetarian, si eu nu, dar asta nu ma opreste, sa mananc si eu ca el. O sa incerc sa nu pap prea mult, ca ma ingras, si sa fiu o lady, ca sa nu fie barbatul meu cumparat, dezamagit de mine. O sa vad eu cu ce servicii vine in pretul pe care l-am dat pe el. Sper sa-si merite banii. Nu stiu cat are garantie, dar ma uit eu.

Ca de obicei, nimic nou, sunt atat de prietenoasa incat mi-am facut prieteni noi. Altii de la care am luat autografe (asa e regula), si sper ca la fiecare iesire de genul, sa am tot mai multi, si mai multi. De data asta am barfit cu Oana, si am facut schimb de idei (Strict feminine), si am dezbatut cu Radu (alt Radu) ce nume ar trebui sa aiba pet tea-ul lui. Am ajuns la numele de Cornelia. Si ca sa nu mai fie suparat pe faptul ca a lui Cornelia e putin urata (cu spume) ,i-am facut inca o broscuta din origami. Sa il fac pe om sa zambeasca. Am mai dat la altii bile 😀 vreo do_o bile, si cea de-a treia, am pierdut-o 🙁

Am uitat sa imi iau opera mea de arta, facuta pe naproanul de la Pub, dar, data viitoare nu o sa uit. Promit!

Mi-am cumparat barbat, mi-am facut prieteni, am luat autografe, si destul despre mine, iti arat o parte din poze. Cand imi da Radu (celalalt Radu) restul pozelor, mai arat 😀


Later Edit : Andrei a pus pozele aici