Seriale cu spini

Serialele lui 2015

Anul asta se vor lansa cateva seriale. Am gasit o lista cu o parte dintre ele:

Galavant

Nu este un serial ce pare sa fie genul meu. Personal nu ma dau in vant dupa cele cu multa istorie si cavaleri. Contine totusi razbunare asa ca am sa-i dau prezumtia primelor 3 episoade, apoi ma voi decide daca imi merita investitia de timp.

Primul episod: 4 Ianuarie

Agent Carter

Agent Carter

Daca bine am inteles, actiunea se intampla prin 1946 si e cu femei spioni si razbunatoare. Ceea ce il face sa para interesant in continuare. Sunt curioasa daca au fost atenti la detalii, pentru ca a reface actiunea anilor 1946 nu este o treaba usoara, detaliile facand totul. Vom vedea asadar.

Primul episod: 6 Ianuarie

Empire

Empire

O drama despre muzica si jocurile din lumea hip-hop-ului. Se pare ca este cotat ca si musical ceea ce ma face sa cred ca o sa fie o nebunie cu referire la toate melodiile care vor face parte din film.

Primul episod: 7 Ianuarie

Togetherness

Togetherness

Se pare ca HBO se tine bine si vine in Ianuarie cu o premiera comedie. Se pare ca are deja filmate 8 episoade. Ramane de vazut daca ei raman pe sistemul de 54min/episod + 8episoade/sezon. Se pare ca HBO incearca tot felul de lucruri noi in materie de seriale. Felicitari pentru asta!

Primul episod: 11 Ianuarie

K.C. Undercover

Comedie cu fiica de spioni care trebuie sa urmeze meseria parinteasca. Nu am vazut sa aiba afis, ceea ce ma face mult mai curioasa de episod, mai ales avand in vedere cat de aproape este lansarea.

Primul episod: 18 Ianuarie

Odd Couple

odd couple

Comediile despre barbatii care incearca sa traiasca impreuna se pare ca incep sa prinda la public. Cu un cast care promite multe rasete, sa vedem ce se va intampla (mai ales ca exista zvonuri despre un ultim sezon la Two and a half man)

Primul episod: 19 Februarie

Battle Creek

Battle Creek

Inca un serial politisti cu detectivi. Cel putin stiu ca in 2015 nu am sa ma plictisesc la lansari de filme pe teme care-mi plac

Primul episod: 1 Martie

CSI: Cyber

csi.1421.hdtv-lol.mp4_002564019

Am observat in originalul CSI o intalnire de seriale. Se pare ca am ghicit ceva inainte de a se intampla. Vazand-o pe Patricia Arquette mi-am amintit de Medium. Acolo era un agen CSI care cauta criminalii on-line-ului. Se pare ca si online-ul asta are hotii si dubiosii lui. O sa ma uit cu multa atentie la el si abia il astept. Am impresia ca are o gramada de trimiteri la retelele sociale pe care le folosim.

Primul episod: 4 Martie

Am mai vazut zvonuri de lansari de seriale noi, dar inca nu s-a anuntat data, iar multe dintre ele nu aveau nici macar afis, asa ca am ales sa nu le mentionez. Din serialele pe care le vizionez pot sa spun ca astept cu sufletul la gura urmatoarele sezoane din aproape fiecare. noroc ca ma uit la multe seriale si-mi este usor sa am atentia distrasa in alta directie.